Alles over

De maanden na je bevalling

Lijnsegment

Vierde trimester

Na jouw wonderlijke reis van zwangerschap en bevalling, verwelkom je een nieuw, vaak onderbelicht hoofdstuk: het vierde trimester. Het is een tijd van intense verandering en aanpassing, waarin jouw focus vaak meer naar de baby verschuift dan naar jezelf. Maar ik geloof dat dit vierde trimester net zo belangrijk is als de voorgaande en verdient evenveel aandacht en zorg.

Daarom bied ik in mijn zwangerschapscursussen een unieke focus op jouw vierde trimester. Van de beslissingen die je direct na de geboorte moet nemen, tot het ontdekken van manieren om voor jezelf te zorgen in deze uitdagende maar bijzondere periode – ik heb alles verzameld wat je moet weten voor dit trimester.

Wil jij je dagelijks laten inspireren over je zwangerschap, bevalling, vierde trimester en terug naar je werk? Sluit je aan bij mijn Instragram zwangerschapscursussen.speak.

vierde trimester

S’PEAK Zwangerschaps- en transitiecoach

Stel je voor dat je volledig voorbereid bent op je vierde trimester. Dat je duidelijk in je hoofd hebt hoe je de ‘gouden uren’ na de bevalling wil doorbrengen. Dat je al hebt besloten wat je wil doen met de navelstreng en de placenta, en dat je klaar bent voor dat belangrijke skin-to-skin contact met je pasgeboren baby.

Als de kraamzorgperiode voorbij is, ben je er zeker van dat je precies weet wat goed voor je is.

Ik leer je hoe je BRAINS (Benefits, Risks, Alternatives, Intuition, Nothing, Smile) kunt gebruiken voor je vierde trimester. Je stelt een plan op voor je herstel, dat je deelt met anderen. Je voelt je volledig in balans met wat er in je lichaam gebeurt, in harmonie met je geest en je omgeving. Zo wordt er niet alleen aandacht besteed aan je prachtige kindje, maar ook aan jouw welzijn! 

Uniek bij S'PEAK Coaching

Herstellen tijdens je vierde trimester

Ga verder dan alleen praktische tips. Ik begeleid je op je persoonlijke reis van zelfbewuste vrouw naar zelfbewuste moeder. Ontdek de kracht van je mindset en begrijp hoe deze invloed heeft op je lichaam. Het is een transformatie die je voor altijd bij je draagt.

Ik geef je mindset, liefde, zelfvertrouwen en empowerment mee voor een ontspannen vierde trimester. Kom weer in balans tijdens deze cruciale fase, bouw aan een positieve mindset, voel de diepe verbinding met je lichaam en kindje en zorg voor jezelf tijdens deze bijzondere periode.

Je krijgt toegang tot deskundige tips en informatie van experts op het gebied van de placenta en herstel. Deze kennis geeft je extra houvast om deze belangrijke fase met vertrouwen te doorlopen. Maak de overgang van zelfbewuste vrouw naar zelfbewuste moeder op een manier die voor jou goed voelt.

Lijnsegment
BRAINS methode

Korte masterclass over HET hulpmiddel bij het maken van keuzes

*met leuke kortingscode