Alles over

Zwangerschap

Lijnsegment

Gefeliciteerd!
je bent zwanger

Dit is echt een wonderbaarlijke tijd, gevuld met verwachting, ontdekking en pure magie. 

Tijdens deze periode gebeurt er zoveel in je lichaam en geest. Het kan soms overweldigend zijn, maar dat is helemaal okay. Vanuit mijn ervaring en expertise help ik je om optimaal in balans te blijven tijdens deze bijzondere reis. 

Hier vind je alle essentiële informatie die je nodig hebt, van het navigeren door de verschillende fasen van je zwangerschap, het voorbereiden op de bevalling, tot en met het navigeren door de prachtige en soms uitdagende periode daarna. Maar dat is nog niet alles – we zullen ook kijken naar hoe je jouw lichaam en geest kunt voeden, hoe je de band met je groeiende baby kunt verdiepen, en hoe je je kunt voorbereiden op de komst van je kleintje.

Stap voor stap, dag na dag, laten we deze prachtige reis naar het moederschap samen beginnen – met kennis, vertrouwen en zorg. Jouw zwangerschapsreis is een unieke ervaring, en ik ben er om deze te verrijken en je te helpen groeien. 

Wil jij je dagelijks laten inspireren over je zwangerschap, bevalling, vierde trimerster en terug naar je werk? Sluit je aan bij mijn Instragram zwangerschapscursussen.speak.

over de coach, zwangerschap

S’PEAK Zwangerschapscoaching Zwangerschap

Wat een prachtige reis ga je aan – en stel je voor dat je precies weet waar je moet beginnen. Ik ben hier om je te begeleiden op je transformatie pad van een zelfbewuste vrouw naar een zelfbewuste moeder.

Stel je voor dat je begrijpt waar je gedachten en overtuigingen over zwangerschap, bevalling en je vierde trimester vandaan komen. En belangrijker nog, dat je ontdekt hoe deze overtuigingen jou en je lichaam beïnvloeden tijdens dit hele proces. De kracht die in jou huist is immens – en samen gaan we deze ontsluiten.

Ik wil dat je een glashelder beeld hebt van jouw ideale bevalling en vierde trimester, en dat je zelfverzekerd voelt om dit beeld met anderen te delen. Maar ook dat je om kunt gaan met de onverwachtheden die op je pad voorbij gaan komen. Ik leer je hoe je tijdens je zwangerschap, bevalling en je vierde trimester je BRAINS gebruikt – een fantastisch acroniem dat staat voor Voordelen, Risico’s, Alternatieven, Intuïtie, Niets doen (Nee zeggen) en Samen beslissen.

Het is mijn doel om je te helpen in balans te zijn, waarbij je lichaam en geest harmonieus samenwerken met je omgeving. Zwangerschap, bevalling en het vierde trimester – je bent klaar voor deze geweldige reis.

Uniek bij S'PEAK Coaching

In balans blijven tijdens de zwangerschap

Laat mij je meenemen op een reis die verder gaat dan praktische tips. Stel je voor dat je inzicht krijgt in de persoonlijke transformatie die je ondergaat van een zelfbewuste vrouw naar een zelfbewuste moeder, en hoe je mindset invloed heeft op je lichaam. Dit is een verandering die je voor de rest van je leven bij je draagt.

Ik bied je een mix van mindset, liefde, zelfvertrouwen en empowerment om je zwangerschap, bevalling en vierde trimester ontspannen en vol vertrouwen te doorlopen. Ik begeleid je bij het creëren van een positieve mindset, het voelen van de connectie met je lichaam en je kindje, en help je om met vertrouwen en kalmte de bevalling in te gaan. Maar ook hoe je om kunt gaan met de onverwachtheden die op je pad komen.

Naast deze begeleiding deel ik extra tips en informatie van experts op het gebied van de placenta, zwangerschapsyoga, zwangerschapsmassage en voeding tijdens je zwangerschap. Samen zorgen we ervoor dat je met zelfvertrouwen en kennis deze bijzondere periode beleeft.

Lijnsegment

Zij gingen je voor

5/5

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Tevreden klant

5/5

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Tevreden klant

5/5

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Tevreden klant

BRAINS methode

Korte masterclass over HET hulpmiddel bij het maken van keuzes

*met leuke kortingscode