FAQ

Ik heb een online programma gekocht, hoelang kan ik hier gebruik van maken?

Wat leuk dat jij je door middel van één van de online programma's gaat voorbereiden! Je hebt toegang tot het online programma voor zolang als dit programma bestaat. 

Wat is het verschil tussen het online programma 'vol vertrouwen zwanger en bevallen' en het online programma 'essentials'?

Het 'essentials' programma is een verkorte versie van het 'vol vertrouwen zwanger en bevallen' programma. Heb je minder tijd of is het niet je eerste kindje dan krijg je met de essentials alleen de essentiële items om weer even op te frissen.

Oeps! er staat een fout in mijn aangeleverde gegevens. Hoe kan ik dit aanpassen?

Helemaal niet erg, dit kan gebeuren! Stuur even een mail naar daphne@speakcoaching.nl met wat de juiste gegevens zijn.

Worden de online programma's vergoed?

Goede vraag! Het hangt van je zorgverzekering af of zij een vergoeding geven voor één van de online programma's. Ben jij aanvullend verzekerd dan zie je vaak dat hier een mogelijkheid voor is. Check dan ook vooral even je zorgverzekering. 

Ik heb je online programma gekocht en gevolgd maar ben niet tevreden. Kan ik mijn geld terug krijgen?

Wat jammer dat de online programma's niet aan je verwachtingen voldoen. Stuur een mailtje naar daphne@speakcoaching.nl en je ontvangt je geld terug.

Mijn vraag staat er niet bij. Wat kan ik doen?

Wat vervelend dat wij nog niet al je vragen hebben kunnen beantwoorden. Stuur een mailtje naar daphne@speakcoaching.nl. Wij helpen je graag!

>