Veelgestelde vragen

FAQ

Lijnsegment

Veelgestelde vragen (FAQ)

De cursus gaat veel verder dan enkel praktische tips. Ik begeleid je in je persoonlijke transformatie van een zelfbewuste vrouw naar een zelfbewuste moeder. Dit is een transformatie die je de rest van je leven bijblijft.

Bovendien bereiden we je grondig voor op je vierde trimester. Ik kijk samen met jou voorbij je bevalling en zorg ervoor dat je goed voorbereid bent op de eerste maanden na de bevalling.

Maar dat is nog niet alles! Voor een zeer toegankelijke prijs, krijg je toegang tot modules vol met video’s, theorie, oefeningen, meditaties en affirmaties. Alles is online en op jouw tempo te volgen, zodat je de cursus kunt doen op de momenten die jou het beste uitkomen.

Daarnaast bied ik een unieke samenwerking met experts die verdiepende informatie geven en kortingsacties voor tijdens je zwangerschap, bevalling en vierde trimester.

Maak de keuze voor empowerment, bewustwording en liefdevolle voorbereiding. 

Vind hier meer informatie over de cursussen.

De online cursus ‘essentials’ is een verkorte versie van de ‘van zelfbewuste vrouw naar zelfbewuste moeder’ cursus. Heb je minder tijd of is het niet je eerste kindje dan krijg je met de essentials alleen de essentiële items om weer even op te frissen.

Op ieder moment kun jij starten met de cursussen. Omdat er oefeningen in zitten waarbij ik aanraad om deze te herhalen, is starten vanaf een week of 20 handig. Dan heb je voldoende tijd om de oefeningen en technieken je eigen te maken. Start je later dan is dit geen probleem. Doe vooral wat voor jou goed voelt.

Wat leuk dat jij je door middel van één van de online cursussen gaat voorbereiden! Je hebt een jaar toegang tot de online cursussen.

Dat hangt helemaal van jezelf af. De cursus ‘van zelfbewuste vrouw naar zelfbewuste moeder’ bestaat uit 9 modules met filmpjes, theorie, meditaties, affirmaties en oefeningen. Het is aan jou welke modules je doorloopt en welke oefeningen je maakt.

Je kunt op ieder moment de cursussen volgen op een plek die voor jou fijn voelt. 

De cursussen zijn 24/7 online beschikbaar. 

Goede vraag! Het hangt van je zorgverzekering af of zij een vergoeding geven voor één van de online cursussen. Ben jij aanvullend verzekerd dan zie je vaak dat hier een mogelijkheid voor is. Check dan ook vooral even je zorgverzekering.

Helemaal niet erg, dit kan gebeuren! Stuur even een mail naar daphne@speakcoaching.nl met de juiste gegevens.

Wat jammer dat de online cursus niet aan je verwachtingen voldoet. Stuur een mailtje naar daphne@speakcoaching.nl en voldoe je aan de voorwaarden dan ontvang je je geld terug.

Jammer dat ik nog niet al je vragen hebben kunnen beantwoorden. Stuur een mailtje naar daphne@speakcoaching.nl.

Ik help je graag!

Jazeker, voor dagelijkse inspiratie kun je mij volgen via instagram zwangerschapscursussen.speak

faq
Lijnsegment

Zij gingen je voor

5/5

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Tevreden klant

5/5

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Tevreden klant

5/5

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Tevreden klant