Alles over

Online zwangerschapcursus 4e trimester

Lijnsegment
Lijnsegment

Vergeet je vierde trimester niet

Je staat aan het begin van een van de meest magische reizen: moederschap. Als een bewuste en zelfverzekerde vrouw ben je klaar om deze nieuwe rol te omarmen.

Zwangerschap is een tijd van verwondering, verandering en ja, soms onzekerheid. Terwijl je lichaam zich aanpast en je je voorbereidt op de komst van je baby, voel je de druk om alles perfect te willen doen. Van het kiezen van de perfecte naam en het inrichten van de kinderkamer tot het nadenken over de bevalling zelf – de informatie en beslissingen kunnen overweldigend aanvoelen.

Midden in deze wervelwind hoor je een term die vaak over het hoofd wordt gezien, maar essentieel is voor je welzijn en voorbereiding: het ‘vierde trimester’. Heb je je ooit afgevraagd wat dit inhoudt en waarom het zo cruciaal is?

In de zee van voorbereidingen en verwachtingen wil je doordacht te werk gaan, zodat je echt klaar bent voor alle aspecten van het moederschap. Maar hoe?

Dat is precies waar onze online cursus “Vergeet Je Vierde Trimester Niet!” om de hoek komt kijken. Ontworpen met de bewuste moeder in gedachten, zal deze cursus je niet alleen door de zwangerschap leiden, maar ook zorgen dat je goed voorbereid bent op dat vaak vergeten, maar onmisbaar, vierde trimester.

Sta sterk, weet dat je niet alleen bent, en bereid je voor met kennis en zelfvertrouwen. Deze reis is net zo uniek als jij, en wij zijn hier om je elke stap van de weg te begeleiden.

Is dit hoe jij je voelt?

Sta je aan de vooravond van moederschap als een zelfbewuste vrouw, maar zoek je begeleiding om dit nieuwe hoofdstuk vol vertrouwen te beginnen?

Voel je dat de balans tussen je geest en lichaam nog versterking behoeft, vooral wanneer je nadenkt over de periode na de geboorte van je baby?

Heb je het verlangen om met kalmte en zelfverzekerdheid je vierde trimester te omarmen, maar weet je niet precies hoe?

Is het concept van een positief vierde trimester iets waar je meer over wilt leren en ervaren?

Voel je je soms overspoeld door de informatie over het moederschap en vraag je je af hoe je het beste kunt voorbereiden op de tijd ná de bevalling?

Is het idee van een plan voor je vierde trimester nog nieuw of onduidelijk voor je?

Kijk je met gemengde gevoelens naar de naderende komst van je baby, niet vanwege de geboorte zelf, maar vanwege de uitdagingen die daarna komen?

Ben je nog aan het uitzoeken wat je echt wilt en nodig hebt voor je vierde trimester en hoe je dit effectief kunt communiceren aan je partner, familie en zorgverleners?

Als bovenstaande vragen resoneren, dan is onze online cursus “Vergeet Je Vierde Trimester Niet!” precies wat je zoekt.

‘Embracing the fourth trimester should be your empowering journey, not your overlooked challenge’

vierde trimester

Stel je eens voor dat…

   

Je aan het begin staat van je reis in het vierde trimester, waarbij je transformeert van een zelfbewuste vrouw naar een zelfbewuste moeder.

Je exact weet waar je kan beginnen met je voorbereidingen voor het vierde trimester, dankzij een gestructureerde en overzichtelijke online cursus die je stap voor stap begeleidt.

Je een kristalhelder beeld hebt van jouw ideale vierde trimester, met een ingebouwd back-up plan voor als dingen anders lopen dan verwacht. Je weet precies hoe en met wie je deze plannen deelt.

Je de tools kent om je BRAINS in te zetten voor het maken van keuzes die optimaal passen bij deze specifieke fase.

Je vol vertrouwen de persoonlijke groei doormaakt van een zelfbewuste vrouw naar een zelfbewuste moeder, met een diep begrip van je mindset en de invloed hiervan op je lichaam tijdens het vierde trimester.

Je streeft naar een positieve ervaring in je vierde trimester, waarbij je vreugde ervaart en keuzes maakt die écht bij jou passen, met volle aandacht voor jouw persoonlijke ontwikkeling.

Je kijkt vol vertrouwen uit naar de uitdagingen en schoonheden van het vierde trimester, wetende dat je goed voorbereid en met volledige ontspanning deze bijzondere periode tegemoet gaat.

Ontdek waarom de online zwangerschapscursus bij speakcoaching uniek is

Aandacht voor jouw mindset en de invloed op je lichaam

Deze cursus bied ik je meer dan enkel kennis, ik schenk je een mindset van liefde, zelfvertrouwen en empowerment voor een ontspannen vierde trimester. Ik help jou bewust maken van de impact van je mindset en de invloed daarvan op de connectie met je lichaam.

De cursus gaat veel verder dan enkel praktische tips. Ik begeleid je in je persoonlijke transformatie van een zelfbewuste vrouw naar een zelfbewuste moeder. Dit is een transformatie die je de rest van je leven zal vormen en bijblijven.

Bovendien bereid ik je grondig voor op je vierde trimester. Ik kijk samen met jou voorbij je bevalling en zorg ervoor dat je goed voorbereid bent op de eerste maanden na de bevalling.

Ik bied een unieke samenwerking met experts die verdiepende informatie geven en kortingsacties voor tijdens je zwangerschap, bevalling en vierde trimester.

Maak de keuze voor empowerment, bewustwording en liefdevolle voorbereiding. 

vierde trimester

PRE-ORDER

vergeet je vierde trimester niet
50
 • €250 euro aan bonussen van experts
 • Directe toegang en overal online beschikbaar
 • Een transformatie voor de rest van je leven
 • Unieke aandacht voor je vierde trimester
Populair

Dit zijn de modules van de online zwangerschapscursus vergeet je vierde trimester niet

Het vierde trimester, wat is het?

BRAINS

De kraamtijd en behoeften

Kraamperiode wensen (plan)

Positieve mindset en vierde trimester verhaal

Lichamelijk en geestelijk herstel

Positief vierde trimester verhaal

Rol van je partner

Evaluatie bevalling

Extra's

‘Vergeet jij je vierde trimester niet?’

Je krijgt ook nog leuke bonussen

Speciaal voor jou ben ik de samenwerking aangegaan met andere experts. Zodat jij nog meer toegevoegde waarde krijgt tijdens je zwangerschap ter voorbereiding op je vierde trimester.

5 bonussen
van experts
Lees meer
Previous slide
Next slide

VOND JE HET HELEMAAL NIETS? 100% GELD TERUG

Nog geen enkele cursist heeft er niet minimaal twee tips uit gehaald die waardvol zijn. Ik beloof met liefde dat als je niets leert of nuttig vindt, je binnen 14 dagen na de aankoop van de cursus je geld terug krijgt.

contact

Daphne 

jouw zwangerschaps- en transitiecoach

Als jouw zwangerschaps- en transitiecoach, nodig ik je uit op een verrijkende reis die verder gaat dan alleen het fysieke aspect van moederschap. De transitie naar ouderschap is een immense metamorfose, zowel mentaal als fysiek. Maar wees gerust, je staat er niet alleen voor.

Samen zullen we de unieke schoonheid en soms ook de onzekerheid van deze transformatieve fase omarmen. De tijd waarin je tussen twee werelden in staat – de vertrouwde wereld van voor je zwangerschap en de opwindende nieuwe wereld van het moederschap.

Ik ben hier om je te helpen de verbinding te ontdekken tussen jouw lichaam en geest gedurende dit fascinerende proces. We zullen samen dieper duiken in de manier waarop je in verbinding staat met je ongeboren kind, vanaf het allereerste begin.

Jij bent uniek en jij alleen weet wat het beste is voor jou en je kindje. Ik ben er om je te ondersteunen bij het ontdekken en volgen van je eigen intuïtie.

Mijn missie? Om jou een zachte, versterkende transformatie te bieden die resulteert in een ontspannen zwangerschap, een zelfverzekerde bevalling en een voedend vierde trimester. Ik wil je helpen een geboorteverhaal te creëren waarin je zonder angst je bevalling ingaat, zelfs als dingen anders lopen dan gepland. Ik wil je helpen een vierde trimester te creëren dat helemaal afgestemd is op jouw behoeften, zodat je volledig kunt herstellen en met vertrouwen en sereniteit de wereld van het ouderschap kunt betreden.

vierde trimester

PRE-ORDER

vergeet je vierde trimester niet
50
 • €250 euro aan bonussen van experts
 • Directe toegang en overal online beschikbaar
 • Een transformatie voor de rest van je leven
 • Unieke aandacht voor je vierde trimester
Populair

Is deze online zwangerschapscursus vergeet je vierde trimester niet geschikt voor jou?

 • Ja: als je een holistische voorbereiding wenst, die niet alleen je bevalling beslaat, maar vooral ook de cruciale periode van het vierde trimester.

 • Ja: als je met een gevoel van vertrouwen, zelfkennis, zelfverzekerdheid, optimisme en gemoedsrust je vierde trimester wilt betreden, na de bevalling.

 • Ja: als je op zoek bent naar een cursus die dieper gaat dan alleen praktische kennis, maar je ook mentaal en emotioneel begeleidt in je groei van een zelfbewuste vrouw naar een zelfbewuste moeder.

 • Ja: als je flexibiliteit waardeert en een cursus wilt die je kunt volgen op momenten dat het jou uitkomt, zonder tijdsdruk.

 • Ja: als je je kennis wilt verrijken met extra inzichten van experts en de exclusieve bonussen die bij deze cursus horen.

BRAINS methode

Korte masterclass over HET hulpmiddel bij het maken van keuzes

*met leuke kortingscode