Alles over

Online cursus vierde trimester

Lijnsegment

Vergeet je vierde trimester niet

Voel je je overweldigd door de veranderingen die het vierde trimester met zich mee gaan brengen? Je bent niet alleen! Het vierde trimester kan net zo ontzagwekkend en ingrijpend zijn als de bevalling zelf, met zijn unieke reeks uitdagingen.

Mijn persoonlijke reis naar het vierde trimester Tijdens mijn eerste zwangerschap voelde ik een mengeling van opwinding en onzekerheid, vooral gericht op de periode na de bevalling. Ik ontdekte al snel dat voorbereiding op het vierde trimester net zo cruciaal is als de bevalling zelf.

Het keerpunt in mijn ervaring kwam toen ik erkende dat angst en onzekerheid normale reacties zijn op deze enorme levensverandering. Deze realisatie stelde me in staat mijn aanpak te veranderen en mij diepgaand te bezinnen op wat echt belangrijk was voor mij in deze periode. Deze tijd van zelfreflectie was essentieel. Het hielp me mijn waarden te heroverwegen en hoe deze mijn visie op het moederschap en het vierde trimester beïnvloedden. Door vragen te stellen zoals ‘Wie ben ik als moeder?’ en ‘Hoe kan ik mijn stress effectief beheren?’, vormde ik een pad dat uniek was voor mijn situatie.

bonussen vierde trimester

Kennis is kracht Ik verdiepte mij in wat ik kon verwachten tijdens het vierde trimester, zowel fysiek als emotioneel. Deze kennis werd een krachtig hulpmiddel, waardoor ik me kon aanpassen en voorbereiden op wat komen ging. Dit omvatte strategieën voor energiemanagement en veerkracht om de uitdagingen van het moederschap het hoofd te bieden.

Deze reis was niet alleen leerzaam, maar ook onthullend. Het leerde me over de kracht van aanpassing en persoonlijke groei. Geïnspireerd door mijn ervaringen, ben ik gedreven om deze inzichten te delen met andere vrouwen die zich voorbereiden op het vierde trimester.

Mijn doel is om jou te ondersteunen en begeleiden, zodat je met vertrouwen en kracht het vierde trimester kunt ingaan, volledig voorbereid op de vreugden en uitdagingen van deze bijzondere periode.

Lijnsegment

‘Embracing the fourth trimester should be your empowering journey, not your overlooked challenge’

vierde trimester

Stel je voor…

Vol vertrouwen de transitie naar het moederschap omarmen
Visualiseer hoe je als zelfbewuste vrouw transformeert naar een zelfbewuste moeder, klaar voor het vierde trimester. Hoe zou het voelen om precies te weten waar je moet beginnen met je voorbereidingen, uitgerust met een gestructureerde online cursus die je stap voor stap begeleidt?

Zelfkennis en het vormen van een robuust plan
Ontwikkel een kristalhelder beeld van jouw ideale vierde trimester, compleet met een back-up plan voor als dingen anders lopen dan verwacht. Leer hoe je jouw plannen effectief communiceert met je partner, familie en zorgverleners, en hoe je BRAINS inzet om keuzes te maken die optimaal bij deze fase passen.

Persoonlijke groei en voorbereiding
Ervaar de groei van zelfbewustzijn naar zelfzekerheid, met een diep begrip van je mindset en de invloed hiervan op je lichaam tijdens het vierde trimester. Krijg inzicht in hoe je jezelf kunt voorbereiden op de fysieke en mentale veranderingen die deze periode met zich meebrengt.

Verwachtingsmanagement en veerkracht
Streef naar een positieve ervaring in het vierde trimester, waarbij je vreugde ervaart en keuzes maakt die echt bij jou passen. Leer om te gaan met de uitdagingen en de schoonheid van deze unieke periode, vol vertrouwen en met de juiste voorbereiding.

Elk van deze stappen is ontworpen om jou te ondersteunen op je weg van een zelfbewuste vrouw naar een zelfbewuste moeder, begeleid door onze online cursus “Vergeet Je Vierde Trimester Niet!” Waag de stap en laat je ondersteunen door kennis en inzicht, klaar om deze bijzondere periode met open armen en vol vertrouwen te verwelkomen.

Ontdek waarom de online zwangerschapscursus bij speakcoaching uniek is

Aandacht voor jouw mindset en de invloed op je lichaam

Deze cursus bied ik je meer dan enkel kennis, ik schenk je een mindset van liefde, zelfvertrouwen en empowerment voor een ontspannen vierde trimester. Ik help jou bewust maken van de impact van je mindset en de invloed daarvan op de connectie met je lichaam.

De cursus gaat veel verder dan enkel praktische tips. Ik begeleid je in je persoonlijke transformatie van een zelfbewuste vrouw naar een zelfbewuste moeder. Dit is een transformatie die je de rest van je leven zal vormen en bijblijven.

Bovendien bereid ik je grondig voor op je vierde trimester. Ik kijk samen met jou voorbij je bevalling en zorg ervoor dat je goed voorbereid bent op de eerste maanden na de bevalling.

Ik bied een unieke samenwerking met experts die verdiepende informatie geven en kortingsacties voor tijdens je zwangerschap, bevalling en vierde trimester.

Maak de keuze voor empowerment, bewustwording en liefdevolle voorbereiding. 

bonussen vierde trimester

PRE-ORDER

vergeet je vierde trimester niet
49
99
 • €160 aan bonussen van experts
 • Directe toegang en overal online beschikbaar
 • Een transformatie voor de rest van je leven
Populair

Dit zijn de modules van de online cursus vergeet je vierde trimester niet

Het vierde trimester, wat is het?

BRAINS

De kraamtijd en behoeften

Kraamperiode wensen (plan)

Positieve mindset en vierde trimester verhaal

Lichamelijk en geestelijk herstel

Positief vierde trimester verhaal

Rol van je partner

Evaluatie bevalling

Extra's

‘Vergeet jij je vierde trimester niet?’

Ontvang exclusieve bonussen

Om jouw ervaring nog waardevoller te maken, heb ik samengewerkt met toonaangevende experts. Dit partnerschap verrijkt de cursus met extra inzichten en tools, speciaal ontworpen om je optimaal voor te bereiden op je vierde trimester.

3 bonussen
van experts
Lees meer
Vorige slide
Volgende slide
coach, contact

Daphne 

jouw zwangerschaps- en transitiecoach

Sta je aan de rand van het moederschap, klaar om de uitdagingen en vreugden van het vierde trimester te omarmen? Als een ambitieuze en zelfverzekerde vrouw begrijp je het belang van een grondige voorbereiding en persoonlijke afstemming gedurende deze overgangsperiode.

Samen duiken we in deze unieke en soms onzekere tijd, waarbij de overgang van zwangerschap naar moederschap centraal staat. We focussen op het versterken van de band tussen jouw lichaam en geest, en ontdekken hoe je, zelfs in de meest uitdagende momenten, in balans kunt blijven.

Je bent uniek en je intuïtie is krachtig. Ik ben er om je te ondersteunen bij het navigeren door deze intense periode, waarbij we jouw behoeften en die van je baby nauwkeurig afstemmen. Samen verkennen we strategieën en tools die je helpen om vol vertrouwen en kalmte de overgang naar het ouderschap te maken.

Mijn doel is om je een naadloze en versterkende ervaring te bieden die leidt tot een voedend en herstellend vierde trimester. We creëren een plan dat niet alleen rekening houdt met de ideale scenario’s maar ook flexibel is, zodat je goed voorbereid bent op onvoorziene omstandigheden. Samen bouwen we aan een vierde trimester dat jou in staat stelt om met zelfvertrouwen en sereniteit je nieuwe rol als moeder te vervullen.

Is deze online cursus 'vergeet je vierde trimester niet' geschikt voor jou?

 • Ja: als je op zoek bent naar een allesomvattende voorbereiding die verder gaat dan de bevalling en zich specifiek richt op het essentiële vierde trimester.
 • Ja: als je het vierde trimester wilt ingaan met vertrouwen, zelfbewustzijn, zelfverzekerdheid, optimisme en rust, klaar voor de uitdagingen en vreugden na de bevalling.
 • Ja: als je een cursus zoekt die dieper graaft dan enkel de basics, en je zowel mentaal als emotioneel ondersteunt in je transitie van een zelfbewuste vrouw naar een zelfbewuste moeder.
 • Ja: als je de flexibiliteit belangrijk vindt om een cursus te volgen op jouw eigen tempo, passend binnen jouw levensstijl en zonder de druk van strikte deadlines.
 • Ja: als je je kennis en ervaring wilt verrijken met extra inzichten van experts en wilt profiteren van de exclusieve bonussen die deze cursus biedt.
bonussen vierde trimester

PRE-ORDER

vergeet je vierde trimester niet
49
99
 • €160 aan bonussen van experts
 • Directe toegang en overal online beschikbaar
 • Een transformatie voor de rest van je leven
Populair

VOND JE HET HELEMAAL NIETS? 100% GELD TERUG

Nog geen enkele cursist heeft er niet minimaal twee tips uit gehaald die waardvol zijn. Ik beloof met liefde dat als je niets leert of nuttig vindt, je binnen 14 dagen na de aankoop van de cursus je geld terug krijgt.