Alles over

Online Cursus van zelfbewuste vrouw naar zelfbewuste moeder

Lijnsegment

Online zwangerschapscursus

Je bent een zelfbewuste vrouw, op weg om een moeder te worden.

Dat is een spannend avontuur vol met verandering en ontdekking.

Zwanger zijn is, ondanks enkele ongemakken, een opwindend en vreugdevol pad. Het brengt ook heel wat uitdagingen met zich mee – je lichaam verandert, de hormonen stromen rijkelijk en je zit vol vragen over hoe je jezelf het best kunt voorbereiden op de komst van je kleintje.

De eindeloze lijst van benodigdheden. De stortvloed aan informatie in zo’n korte tijd en het nadenken over de naam van je kindje, de inrichting van de kinderkamer en misschien al een beetje over de bevalling zelf. Het kan overweldigend zijn.

Bij momenten lijkt het alsof je het overzicht verliest. De bevalling zelf lijkt een berg om te beklimmen. En dan is er nog die term die je af en toe hoort vallen – het ‘vierde trimester’. Wat betekent dat eigenlijk?

In deze oceaan van verwachtingen en voorbereidingen voel je die drang om bewust actie te ondernemen om jezelf klaar te stomen voor wat komen gaat. Maar waar begin je? Hoe bereid je je echt voor?

Je bent niet alleen. Je bent een bewuste vrouw, klaar om een bewuste moeder te worden. En deze cursus is speciaal voor jou ontworpen om jou op deze bijzondere reis te begeleiden.

Klinkt dit vertrouwd?

Je ben een zelfbewuste vrouw die een zelfbewuste moeder wil worden?

Heb je het gevoel dat de connectie tussen je geest en lichaam nog wat onduidelijk is en ben je je nog niet volledig bewust van de invloed die je zelf hebt?

Vraag je je af hoe je met een gevoel van ontspanning en vertrouwen je bevalling en vierde trimester tegemoet kunt gaan?

Is het idee van het creëren van een positief bevallingsverhaal nog nieuw voor je?

Voel je je soms verdrinken in een zee van informatie, zonder te weten waar te beginnen met je voorbereidingen?

Is het idee van een bevallingsplan nog wat vaag voor je en weet je nog niet waar je aan moet denken?

Vind je het idee van de bevalling, ondanks alle opwinding, toch een beetje intimiderend, misschien zelfs een beetje eng?

Ben je nog onzeker over wat je wilt tijdens je bevalling, je vierde trimester en hoe je dit kunt communiceren en aan wie?

‘Birth should be your greatest achievement, not your greatest fear’
– Marie Mongan

Ons aanbod zwangere vrouw

Stel je eens voor dat…

   

Je aan het begin staat van de transformatie van zelfbewuste vrouw naar zelfbewuste moeder.

Je exact weet waar je kan beginnen met je voorbereidingen, dankzij een gestructureerde en overzichtelijke online cursus die je stap voor stap meeneemt in je reis naar het moederschap.

Je een kristalhelder beeld hebt van jouw ideale bevalling en vierde trimester, met een ingebouwd back-up plan voor als dingen anders lopen dan verwacht. Je precies weet hoe en met wie je deze plannen deelt.

Je de tools kent om je BRAINS in te zetten voor het maken van keuzes die naadloos bij jou passen.

Je de verschillende fasen van je bevalling herkent en precies weet welke hormonen zorgen voor natuurlijke pijnverlichting. En dat je zonder twijfel de signalen herkent die duiden op de start van je bevalling.

Je vol vertrouwen de persoonlijke transformatie doorgaat van een zelfbewuste vrouw naar een zelfbewuste moeder, met inzicht in je mindset en de invloed hiervan op je lichaam.

Je een positieve bevalervaring creëert, waarbij je vreugde ervaart over je zwangerschap, bevalling en vierde trimester. Je keuzes maakt die echt bij jou passen en er volop aandacht is voor jouw persoonlijke ontwikkeling.

Je hebt geoefend met het opvangen van je weeën, waardoor dit een tweede natuur is geworden.

Je vol vertrouwen uitkijkt naar je bevalling en met een gerust hart en volledige ontspanning het vierde trimester tegemoet gaat.

Ontdek waarom de online zwangerschapscursus bij S'PEAK Coaching uniek is

Aandacht voor jouw mindset en
de invloed op je lichaam

Deze cursus bied ik je meer dan enkel kennis, ik schenk je een mindset van liefde, zelfvertrouwen en empowerment voor een ontspannen bevalling en vierde trimester. Ik help jou bewust maken van de impact van je mindset en de invloed daarvan op de connectie met je lichaam.

De cursus gaat veel verder dan enkel praktische tips. Ik begeleid je in je persoonlijke transformatie van een zelfbewuste vrouw naar een zelfbewuste moeder. Dit is een transformatie die je de rest van je leven zal vormen en bijblijven.

Bovendien bereid ik je grondig voor op je vierde trimester. Ik kijk samen met jou voorbij je bevalling en zorg ervoor dat je goed voorbereid bent op de eerste maanden na de bevalling.

Maar dat is nog niet alles! Voor een zeer toegankelijke prijs krijg je toegang tot 9 modules vol met video’s, theorie, oefeningen, meditaties en affirmaties. Alles is online en op jouw tempo te volgen, zodat je de cursus kunt doen op de momenten die jou het beste uitkomen.

Daarnaast bied ik een unieke samenwerking met experts die verdiepende informatie geven en kortingsacties voor tijdens je zwangerschap, bevalling en vierde trimester.

Maak de keuze voor empowerment, bewustwording en liefdevolle voorbereiding. 

Online zwangerschapscursus

van zelfbewuste vrouw naar zelfbewuste moeder.
237
 • €300 aan bonussen van experts
 • Directe toegang en overal online beschikbaar
 • Een transformatie voor de rest van je leven
 • Unieke aandacht voor je vierde trimester
Populair

Dit zijn de modules van de online zwangerschapscursus van zelfbewuste vrouw naar zelfbewuste moeder

Ik heb kennis van mijn lichaam

In deze boeiende module duik je diep in de geheimen van je eigen lichaam. Je leert de fasen van de bevalling herkennen, ontdekt de rol van cruciale hormonen en wordt bekend met de werking van je baarmoeder, weeën en bekkenbodem. Daarnaast onthullen we de signalen van het begin van de bevalling en verkennen we de betekenis van ‘sensaties’. Deze module bereidt je op een krachtige en bewuste manier voor op je bevalling.

Ik ben mij bewust van mijn mindset

In deze inspirerende module duik je diep in de fascinerende wereld van je eigen mindset. Je ontdekt de bron van jouw unieke gedachtepatronen met betrekking tot je bevalling en hoe deze je lichaam beïnvloeden. Met dit nieuwe inzicht ontgrendel je de kracht om je mindset aan te passen indien nodig. Zo word je de architect van je eigen bevallingservaring, met een bewuste en afgestemde mindset die jou ten dienste staat.

Ik creëer een positieve mindset

Ontdek de kunst van het ‘niets doen’. In deze module leer je de krachtige invloed die je mindset kan hebben op je lichaam. We gaan samen op een reis om een positieve mindset te vormen die je zal begeleiden tijdens je zwangerschap, bevalling en vierde trimester. Je leert hoe ‘niets doen’ een actieve keuze kan zijn voor zelfzorg, rust en ruimte voor groei. Maak van deze serene kunst jouw bondgenoot in deze bijzondere levensfase.

Ik zorg voor mijzelf

Stap in de kracht van positiviteit met deze module, die is ontworpen om je geest te conditioneren naar een bevalling waar je vol vertrouwen in gaat. Ontdek dat oefening inderdaad kunst baart, terwijl we diverse technieken verkennen die je dagelijks kunt inzetten.

Deze module onthult verschillende ontspanningstechnieken, elk ontworpen om je in een staat van kalmte en controle te brengen. Laat deze technieken je gids zijn naar een bevalling die je met open armen en een open hart tegemoet gaat.

Ik creëer een positief bevallingsverhaal

Duik in de opwindende wereld van het moederschap met deze module, speciaal ontworpen voor aanstaande moeders die niet precies weten waar te beginnen bij het vormen van een positief bevallingsverhaal.

Hierin ontvang je waardevolle tips en doeltreffende oefeningen om je eigen unieke bevallingsverhaal vorm te geven. Deze zullen als een inspiratiebron dienen om je te helpen visualiseren hoe jouw ideale bevalling eruit ziet en wat je diepste wensen zijn.

Ontdek de kracht van je eigen verhaal en laat het je gids zijn op de meest bijzondere reis van je leven.

Ik heb de kracht om te spreken

Maak je klaar om je mentale spierkracht te tonen met de BRAINS-methode in deze module, een krachtig instrument dat je zal begeleiden tijdens je zwangerschap en bevalling.

BRAINS, een acroniem voor Benefits, Risks, Alternatives, Intuition, Nothing en Silence/Smile, wordt je nieuwe mantra. Deze principes helpen je om bewuste keuzes te maken, de beste alternatieven te verkennen en intuïtief te reageren tijdens je bevallingsreis.

In deze module leer je hoe je de BRAINS-methode effectief kunt inzetten, zodat je vol vertrouwen en goed voorbereid je zwangerschap en bevalling tegemoet gaat.

Ik bereid mij voor op het 4e trimester

Stap in de wonderlijke wereld na de geboorte met deze essentiële module, die je voorbereidt op het ‘vierde trimester’. De eerste momenten als nieuwe moeder zijn spannend en uitdagend en met de juiste voorbereiding kun je ze met vertrouwen tegemoet treden.

Je bent bevallen, de eerste dagen zijn voorbij en hoewel de kraamhulp vertrokken is, ben je nog niet volledig hersteld of volledig gewend aan je nieuwe leven. Het vierde trimester kan onzichtbaar lijken in vergelijking met de rest van je zwangerschap, maar is een unieke en essentiële fase in jouw moederschapsreis.

Deze module is jouw gids naar een vlotter en bewuster vierde trimester. Het bereidt je voor op het onbekende, begeleidt je in de veranderingen en viert met jou de magie van moederschap.

Ik ben als partner een support voor mijn vrouw

Welkom bij de partnerspecial! Deze module van de zwangerschapscursus is volledig op maat gemaakt voor de partner. Hier krijgen partners handige inzichten en tools om zich optimaal voor te bereiden op de bevalling en het vierde trimester. Jullie zijn een team in dit bijzondere avontuur en deze module zal de partner uitrusten om een onmisbare steunpilaar te zijn tijdens de reis.

Ik gun mij de extra's

Ontdek een schatkamer van extra’s in deze module! Van handige templates tot inspirerende oefeningen, we hebben alles voorbereid om je reis naar de bevalling zo eenvoudig en verrijkend mogelijk te maken. Deze toegevoegde bonussen bieden een extra laag ondersteuning in jouw voorbereiding op de komst van je kleintje.

‘Zet jij de stap? Van zelfbewuste vrouw naar zelfbewuste moeder?’

Je krijgt ook nog leuke bonussen

Speciaal voor jou ben ik de samenwerking aangegaan met andere experts. Zodat jij nog meer toegevoegde waarde krijgt tijdens je zwangerschap ter voorbereiding op je bevalling en vierde trimester.

6 bonussen
van experts
Lees meer
Previous slide
Next slide

VOND JE HET HELEMAAL NIETS? 100% GELD TERUG

Nog geen enkele cursist heeft er niet minimaal twee tips uit gehaald die waardvol zijn. Ik beloof met liefde dat als je niets leert of nuttig vindt, je binnen 14 dagen na de aankoop van de cursus je geld terug krijgt.

contact

Daphne 

jouw zwangerschaps- en transitiecoach

Als jouw zwangerschaps- en transitiecoach, nodig ik je uit op een verrijkende reis die verder gaat dan alleen het fysieke aspect van moederschap. De transitie naar ouderschap is een immense metamorfose, zowel mentaal als fysiek. Maar wees gerust, je staat er niet alleen voor.

Samen zullen we de unieke schoonheid en soms ook de onzekerheid van deze transformatieve fase omarmen. De tijd waarin je tussen twee werelden in staat – de vertrouwde wereld van voor je zwangerschap en de opwindende nieuwe wereld van het moederschap.

Ik ben hier om je te helpen de verbinding te ontdekken tussen jouw lichaam en geest gedurende dit fascinerende proces. We zullen samen dieper duiken in de manier waarop je in verbinding staat met je ongeboren kind, vanaf het allereerste begin.

Jij bent uniek en jij alleen weet wat het beste is voor jou en je kindje. Ik ben er om je te ondersteunen bij het ontdekken en volgen van je eigen intuïtie.

Mijn missie? Om jou een zachte, versterkende transformatie te bieden die resulteert in een ontspannen zwangerschap, een zelfverzekerde bevalling en een voedend vierde trimester. Ik wil je helpen een geboorteverhaal te creëren waarin je zonder angst je bevalling ingaat, zelfs als dingen anders lopen dan gepland. Ik wil je helpen een vierde trimester te creëren dat helemaal afgestemd is op jouw behoeften, zodat je volledig kunt herstellen en met vertrouwen en sereniteit de wereld van het ouderschap kunt betreden.

Online zwangerschapscursus

van zelfbewuste vrouw naar zelfbewuste moeder.
237
 • €300 aan bonussen van experts
 • Directe toegang en overal online beschikbaar
 • Een transformatie voor de rest van je leven
 • Unieke aandacht voor je vierde trimester
Populair
Lijnsegment

Is deze online zwangerschapscursus van zelfbewuste vrouw naar zelfbewuste moeder geschikt voor jou?

 

 • Ja: als jij een volledige voorbereiding wilt op je bevalling EN vierde trimester.
 • Ja: als jij met vertrouwen, zelfbewust, zelfverzekerd, positief en zonder angst je bevalproces en vierde trimester in wilt.
 • Ja: als jij meer wilt dan alleen praktische tips maar ook een ondersteuning bij jouw transformatie van zelfbewuste vrouw naar zelfbewuste moeder.
 • Ja: als jij een zwangerschapscursus wilt die je kunt volgen wanneer het jou het beste uitkomt.
 • Ja: als jij interesse hebt in de bonussen van experts.

Zij gingen je voor

5/5

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Tevreden klant

5/5

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Tevreden klant

5/5

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Tevreden klant