Alles over

Van zelfbewuste vrouw naar zelfbewuste moeder

Online zwangerschapscursus

Versterk je kracht en zelfverzekerdheid

Voor de bewuste en zelfverzekerde moeder die haar tweede zwangerschap anders wil beleven. Die weet dat het anders kan en keuzes wilt maken die bij haar passen. In 9 lessen ben je volledig voorbereid, voel je je krachtig, ontspannen en zelfverzekerd. Jij behoud de regie over je mind en lichaam. Zodat je met trots en positiviteit terug kunt kijken op je bevallingsproces.

Als intelligente en zelfbewuste vrouw sta je op het punt om opnieuw moeder te worden. Na je eerdere ervaringen met zwangerschap en bevalling weet je dat het dit keer anders kan. Je streeft ernaar om in je kracht te staan, ontspannen te blijven, en vol vertrouwen en trots terug te kijken op je zwangerschaps- en bevallingsproces. Het is duidelijk dat succes niet alleen afhankelijk is van fysieke voorbereiding, maar des te meer van je mentale voorbereiding. Het gaat om het effectief managen van stress en onverwachte situaties, het behouden van controle over zowel je geest als je lichaam, en het maken van keuzes die echt resoneren met wie jij bent.

over de coach, zwangerschap

Mijn verhaal

Mijn eigen reis naar het moederschap vertoont veel gelijkenissen. Ik herinner me de zenuwen en onzekerheid die ik voelde tijdens mijn zwangerschap, vooral bij het denken aan de bevalling. Het verzamelen van inzichten over wat er te wachten stond, leek een enorme opgave. Ik stelde mezelf vragen zoals: Hoe kan ik het anders doen dan de verhalen die ik om mij heen hoor? Het moet toch anders kunnen! Hoe blijf ik rustig, maak ik keuzes die bij mij passen? Hoe blijf ik in de regie en in controle over mijn eigen mindset en lichaam?

Maar hoe ga ik mij dan voorbereiden? Wat heb ik nodig, wat past bij mij? Er kwam een keerpunt toen ik me realiseerde dat ik eigenlijk al alles in mij heb om een bevalling en herstelperiode te krijgen op mijn voorwaarden. 

Deze periode van zelfreflectie bracht me dichter bij mezelf. Ik stelde belangrijke vragen zoals: Wie ben ik? Wat vind ik belangrijk? Hoe hebben mijn familiewaarden mijn visie op bevalling en het vierde trimester beïnvloed? Hoe beheer ik mijn stress? De antwoorden op deze vragen hielpen mij mijn eigen unieke weg naar het moederschap vorm te geven.

Kennis is kracht

Ik dook diep in de materie van wat er tijdens de bevalling met mijn lichaam zou gebeuren en hoe ik daarop kon reageren. Deze kennis bleek een krachtig instrument, waarmee ik me kon aanpassen aan de aanstaande veranderingen. Het leerde mij het belang van trouw blijven aan mijn eigen waarden en overtuigingen, zelfs tijdens zo’n ingrijpende levensverandering.

Empowerment en voorbereiding

Tijdens mijn hele zwangerschaps- bevallings- en herstelproces kwam alles samen wat ik door de jaren heen heb geleerd en eigen heb gemaakt. Het inspireerde mij om deze kennis en ervaringen te delen met andere vrouwen die zich bewuster willen voorbereiden op de bevalling en de herstelperiode (vierde trimester)..

Mijn doel is om jou te ondersteunen en te begeleiden, zodat je empowered bent en vol vertrouwen je eigen bevalling en het daaropvolgende moederschap kunt ingaan. In deze cursus richten we ons niet alleen op de bevalling, maar ook op het cruciale vierde trimester dat evenveel aandacht verdient. Je wordt voorbereid op alle mogelijkheden en je aan te passen aan veranderende omstandigheden, zodat je elke fase met vertrouwen en kracht kunt benaderen.

Laten we samen zorgen dat je deze belangrijke levensfase benadert met zelfbewustzijn, zelfzorg, en de autonomie om geïnformeerde keuzes te maken.

‘Birth should be your greatest achievement, not your greatest fear’
– Marie Mongan

Ons aanbod zwangere vrouw

Wat deze cursus voor jou kan betekenen

Empowerment en controle

Je wilt je sterk en capabel voelen. Deze cursus benadrukt hoe je controle behoud over je lichaam en beslissingen tijdens de zwangerschap, bevalling en herstelperiode. Je leert technieken om je eigen regie te versterken en te handelen vanuit kracht.

Veerkracht en voorbereiding

Je leert over mindset, veerkracht, flexibiliteit, stressmanagement en voorbereid zijn op alle mogelijkheden en onverwachtheden. Deze cursus helpt je om je voor te bereiden op verschillende uitkomsten en hoe je je kunt aanpassen aan veranderende omstandigheden. Je leert hoe je rustig en in controle blijft, ongeacht wat er gebeurt.

Zelfbewustzijn en zelfzorg

Zelfbewustzijn, zelfzorg en persoonlijke ontwikkeling staan centraal. Je leert hoe je balans vindt, naar je lichaam kan luisteren en je grenzen herkent, erkent en uitspreekt. Dit alles helpt je om je zwangerschap en bevalling te benaderen vanuit een positie van kracht en innerlijke rust.

Informatie en keuze

Deze cursus geeft je de tools om geïnformeerde keuzes te maken. Je krijgt toegang tot de beste informatie, zodat je je eigen beslissingen kunt nemen en autonoom kunt handelen. Door goed geïnformeerd te zijn, voel je je zelfverzekerder en kan je je voorbereiden op wat komen gaat.

Modern en Professioneel

De taal en benadering zijn modern en professioneel, afgestemd op jouw achtergrond en carrière. We vermijden onnodig jargon en richten ons op praktische, toepasbare kennis die je direct kunt gebruiken.

Door deze online zwangerschapscursus te volgen, ben je beter voorbereid en voel je je krachtig. Je krijgt de kennis en tools die je nodig hebt om met kracht en vertrouwen je bevalling en moederschap tegemoet te treden. Samen zorgen we ervoor dat je deze ervaring gaat benaderen vanuit een positie van kracht, regie en trots.

Ontdek de uniekheid van de Online Zwangerschapscursus bij S'PEAK Coaching

Het Vierde Trimester: Voorbereid en in controle

Hoe krachtig zou het voelen om volledig voorbereid en in controle te zijn over je vierde trimester? Beeld je in dat je al strategieën hebt ontwikkeld voor de cruciale eerste uren na de bevalling, inclusief doordachte plannen voor de omgang met de navelstreng, de placenta, en essentiële skin-to-skin tijd met je pasgeboren kindje. En het gaat verder: in de weken na je bevalling kun je volledig ontspannen, wetende dat alles is georganiseerd om jouw herstel optimaal te ondersteunen.

Je grondige kennis en voorbereiding empoweren je om autonome beslissingen te nemen die het beste zijn voor jou en je baby tijdens het vierde trimester. Daarnaast ben je volledig in harmonie met de veranderingen in je lichaam, afgestemd op je mentale behoeften en de omgeving om je heen. Deze holistische benadering faciliteert een evenwichtige overgang van de intense bevalling naar het kalme tempo van het vierde trimester.

Meer dan bevallingsvoorbereiding

Ik begrijp als geen ander dat het voor jou niet stopt na de bevalling. Daarom gaat de cursus verder dan traditionele bevallingsvoorbereidingen. Er is niet allee focus op je prachtige kindje, maar ook op jou. Het vierde trimester verdient net zoveel aandacht en zorg als de voorgaande negen maanden, zodat je niet alleen een liefdevolle moeder bent, maar ook een veerkrachtige vrouw die haar nieuwe rol met vertrouwen en kracht omarmt

voorbereiden op bevalling

Online zwangerschapscursus

van zelfbewuste vrouw naar zelfbewuste moeder.
119,99
  • €300 aan bonussen van experts
  • Directe toegang en overal online beschikbaar
  • Een transformatie voor de rest van je leven
  • Unieke aandacht voor je vierde trimester
Populair

Cursusmodules van zelfbewuste vrouw naar empowerde moeder

Ik heb kennis van mijn lichaam

Ik ben mij bewust van mijn mindset

Ik zorg voor mijzelf

Ik creëer een positief bevallingsverhaal

Ik heb de kracht om te spreken

Ik bereid mij voor op het 4e trimester

Ik ben als partner een support voor mijn vrouw

Ik gun mij de extra's

‘Zet jij de stap? Van zelfbewuste vrouw naar zelfbewuste moeder?’

Ontvang exclusieve bonussen

Om jouw ervaring nog waardevoller te maken, heb ik samengewerkt met toonaangevende experts. Dit partnerschap verrijkt de cursus met extra inzichten en tools, speciaal ontworpen om je optimaal voor te bereiden op je bevalling en het vierde trimester.

6 bonussen
van experts
Lees meer
Vorige slide
Volgende slide
coach

Ontmoet Daphne 

jouw zwangerschaps- en transitiecoach

Met meer dan zes jaar (2018) ervaring als begeleidingskundige gespecialiseerd in transities, richt ik mij sinds twee jaar (2021) specifiek op de transitie van vrouw naar moeder. Deze overgang omvat de zwangerschap, de bevalling, het vierde trimester en de eventuele terugkeer naar het werk—een van de meest ingrijpende veranderingen in het leven van een vrouw.

Mijn missie is om elke zwangere vrouw die ik begeleid te empoweren zodat zij met een krachtig en positief gevoel terugkijkt op haar reis van vrouw naar moeder.

Ik geloof sterk in authenticiteit, het belang van veerkracht en het maken van keuzes die echt resoneren met wie je bent. Ik zie vaak dat zwangere vrouwen worstelen met het stellen van hun grenzen of vastlopen in uitdagende situaties, vaak omdat ze keuzes maken gebaseerd op de verwachtingen van anderen of omdat ze onzeker zijn over wat ze zelf willen. In mijn zwangerschapscursus ligt de focus op zelfontdekking en het opbouwen van veerkracht, zodat je zelfverzekerd en positief je transitie van vrouw naar moeder kunt navigeren.

Is deze online zwangerschapscursus iets voor jou?

Ja: Als je bewust en vol vertrouwen de overgang van vrouw naar moeder wilt ervaren.

Ja: Als je bereid bent te investeren in je persoonlijke groei en klaar bent om je eigen diepere inzichten te verkennen.

Ja: Als je zoekt naar meer dan alleen praktische adviezen—als je echte ondersteuning wilt bij je ontwikkeling van een zelfbewuste vrouw naar een zelfbewuste moeder.

Ja: Als je je grondig wilt voorbereiden, niet alleen op de bevalling, maar op alle aspecten van moederschap.

voorbereiden op bevalling

Online zwangerschapscursus

van zelfbewuste vrouw naar zelfbewuste moeder.
119
99
  • €300 aan bonussen van experts
  • Directe toegang en overal online beschikbaar
  • Een transformatie voor de rest van je leven
  • Unieke aandacht voor je vierde trimester
Populair
Lijnsegment

Wil je meer informatie voordat je begint?

Dat is mogelijk! Neem contact met mij op en we bespreken al jouw vragen.

Niet tevreden? Ontvang 100% van je geld terug

We zijn zo overtuigd van de waarde van onze cursus dat tot nu toe elke cursist er waardevolle inzichten uit heeft gehaald. Echter, mocht je binnen 14 dagen na aankoop van de cursus ontdekken dat het niets voor jou is en je geen enkele tip waardevol vindt, dan krijg je met liefde je volledige investering terug. We streven ernaar dat al onze deelnemers met kennis en vertrouwen de cursus verlaten.

Zij gingen je voor

5/5

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Tevreden klant

5/5

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Tevreden klant

5/5

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Tevreden klant