Moeder, dochter, partner, zwangerschaps-en transitiecoach en vooral mijzelf

Over de coach

Lijnsegment

Over de Coach
Daphne van Estrik

In 1986 geboren in Nederland.
Sinds 2008 samen met mijn vriend, ondertussen man.
In 2021 ouders geworden van een dochter.
Instagram zwangerschapscursussen.speak

Gedreven door een diepgaande passie voor groei en ontwikkeling, vind ik voldoening in mijn rollen als zwangerschaps- en transitiecoach bij s’peakcoaching en als HR business partner bij een jeugdzorgorganisatie.

Mijn benadering van het leven is geaard in positiviteit, altijd op zoek naar kansen en leermomenten, zelfs als dingen niet lopen zoals gepland.

Ik geloof sterk in balans en welzijn, wat zich manifesteert in mijn toewijding aan lichamelijke en geestelijke gezondheid. Vandaar dat je mij regelmatig in de sportschool vindt, waar ik mij focus op krachttraining en yoga.

Dit commitment aan zelfzorg draagt niet alleen bij aan mijn algehele gezondheid, maar ook aan mijn vermogen om de uitdagingen en kansen die het leven biedt volledig aan te gaan.

Kortom, mijn leven draait om constante groei, positiviteit en zelfzorg. Ik streef ernaar om deze waarden dagelijks te belichamen, zowel in mijn professionele als persoonlijke leven.

Wil je meer over mij weten? Lees nog even verder en neem gerust contact met mij op.

over de coach, zwangerschap

Reizen

Daar kun je mij voor wakker maken

Al vele jaren ben ik samen met mijn man een globetrotter. Van het grandioze USA, en Canada tot aan het adembenemende Nieuw-Zeeland. In deze landen vind je ons vooral in de wildernis met een camper. We zijn steeds weer verbaasd over de pracht van de natuur en haar vermogen om te verrassen en te inspireren.

Sinds 2021 is ons reisgenootschap uitgebreid met een nieuwe, kleine avonturier – ons dochtertje. We nemen haar mee in de rugzak, al jong een kleine wereldburger, om de wereld door haar ogen te zien en haar de schoonheid van de natuur te laten ontdekken.

Ik ben het liefst te vinden waar de bomen het dichtst bij elkaar staan en de bergen het hoogst reiken. In deze plekken waar het soms voelt alsof je letterlijk verdwaald bent, vind ik diepe voldoening. Het bereiken van de bergtop en het uitgestrekte panorama dat zich voor je ontvouwt, is voor mij een metafoor voor het leven zelf – een herinnering dat de moeilijkste paden vaak leiden naar de mooiste uitzichten. Deze levensfilosofie begeleidt me zowel op reis als in het dagelijks leven.

Speakcoaching komt vanuit deze levensfilosofie waarbij je op weg bent naar je PEAK en onderweg jezelf uitspreekt SPEAK over je wensen, verlangens, dromen maar ook struggles en onzekerheden.

Mediteren, visualiseren, journalen, affirmeren, lezen en sporten

Dagelijkse routine van de coach

Enkele jaren geleden heb ik de kracht ontdekt van een dagelijkse routine, een ritueel van innerlijke rust en verbinding. Deze routine omvat meditatie, affirmatie, visualisatie, journallen, lezen en sporten, waardoor ik elke dag mijn innerlijke kracht kan versterken en mijn aandacht kan richten op mijn doelen en dromen.

Tijdens mijn zwangerschap, de bevalling en het vierde trimester heb ik op een diepgaande manier de invloed van deze tools en technieken ervaren. Deze periodes van intense verandering en groei stelden mijn routines op de proef, maar ook versterkten ze hun betekenis.

Als transitiecoach, met een sterke focus op een positieve mindset, kwamen al mijn vaardigheden en ervaringen samen tijdens deze levensveranderende transitie. Ik heb de krachtige synergie van een positieve mindset en een diepe connectie met mijn lichaam gevoeld, vooral tijdens mijn bevallingsproces.

Deze ervaringen hebben mijn overtuiging in mijn dagelijkse routine alleen maar versterkt. Ze hebben mij geleerd dat deze tools en technieken niet alleen ons vermogen om te groeien en te veranderen ondersteunen, maar dat ze ook een bron van kracht zijn tijdens de meest uitdagende transities in ons leven.

Lijnsegment

S'PEAK Coaching

Registreerd begeleidingskundige

Als jouw zwangerschaps- en transitiecoach, nodig ik je uit op een verrijkende reis die verder gaat dan alleen het fysieke aspect van moederschap. De transitie naar ouderschap is een immense metamorfose, zowel mentaal als fysiek. Maar wees gerust, je staat er niet alleen voor.  Samen omarmen we de unieke schoonheid en soms ook de onzekerheid van deze transformatieve fase. De tijd waarin je tussen twee werelden in staat – de vertrouwde wereld van voor je zwangerschap en de opwindende, onzekere nieuwe wereld van het moederschap. Als jouw coach ben ik hier om je te helpen de verbinding te ontdekken tussen jouw lichaam en geest gedurende dit fascinerende proces. We duiken samen dieper in de manier waarop je in verbinding staat met je lichaam en mindset. Jij bent uniek en jij alleen weet wat het beste is voor jou en je kindje. Ik ben er om je te ondersteunen bij het ontdekken en volgen van je eigen intuïtie. Mijn missie? 

Zij gingen je voor

5/5

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Tevreden klant

5/5

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Tevreden klant

5/5

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Tevreden klant

BRAINS methode

Korte masterclass over HET hulpmiddel bij het maken van keuzes

*met leuke kortingscode