Alles over

Terug naar werk

Lijnsegment

Zwangerschapsverlof is voorbij
terug naar werk

Het moment is aangebroken: je zwangerschapsverlof loopt ten einde en de roep van je carrière klinkt weer. Je hebt een buitengewone transformatie doorgemaakt in de afgelopen maanden, van een zelfbewuste vrouw tot een zelfbewuste moeder. En nu sta je op het punt om een nieuwe reis te beginnen: de terugkeer naar je werk, een nieuwe fase in dit bijzonder avontuur van het leven.

Het is begrijpelijk dat deze overgang nieuwe vragen, twijfels en zelfs een beetje onzekerheid kan oproepen. Maar geen zorgen, je staat er niet alleen voor. We hebben alle cruciale informatie die je nodig hebt om deze overgang zo soepel mogelijk te maken, voor jou verzameld. Hier vind je alle inzichten, tips en adviezen die je nodig hebt om met vertrouwen en kalmte je werk te hervatten.

Dus adem diep in, weet dat je krachtiger bent dan je denkt, en begin je reis met de kennis en de hulp die hier voor jou beschikbaar is. Want als zelfbewuste moeder ben je volledig uitgerust om deze nieuwe fase met gratie en veerkracht aan te gaan.

terug naar werk, webshop

S’PEAK Zwangerschapscoaching terug naar werk

Stel je voor: Je weet precies hoe je wil terugkeren naar je werk, je hebt een duidelijk beeld van hoeveel uur je wil en kunt werken, en je weet hoe je dit kunt balanceren met je ouderschapsverlof. Stel je voor dat je de zekerheid hebt over hoe je de afspraken met je werkgever kunt maken en precies weet wat er van jou wordt verwacht. Maar, even belangrijk, je kent je rechten en weet wat je van je werkgever mag verwachten.

Visualiseer een toekomst waarin je volledig voorbereid bent op de combinatie van het ouderschap en je werk. Een toekomst waarin je je gesteund en zelfverzekerd voelt, waarin je in staat bent om je evenwicht te bewaren, zelfs in het midden van deze dans tussen je professionele verplichtingen en je persoonlijke leven.

Zie jezelf keuzes maken die voor jou goed voelen, beslissingen nemen die in lijn zijn met jouw waarden, je behoeften en de behoeften van je gezin. Hoe zou het zijn om je zo sterk, veerkrachtig en in controle te voelen? Met de juiste tools en informatie kun je deze visie tot werkelijkheid maken.

Uniek bij S'PEAK Coaching

Combineer carrière en moederschap

Stel je een reis voor die je meeneemt in de diepe persoonlijke transformatie die je doormaakt, van een zelfbewuste vrouw naar een zelfbewuste moeder, en uiteindelijk naar een zelfbewuste carrièrevrouw.

Ik ben hier om je te voorzien van de ingrediënten die je nodig hebt voor deze reis: een positieve mindset, liefde, zelfvertrouwen, en empowerment. Deze zullen je begeleiden naar een ontspannen terugkeer naar je werk, waarbij je een evenwichtige en serene balans creëert tussen je professionele leven en het ouderschap.

Ontwikkel een positieve kijk, vertrouwen in jezelf en de moed om je stem te laten horen wanneer dat nodig is. Maak keuzes die goed zijn voor jou en je gezin, beslissingen die resoneren met wie je bent en wat je wilt in het leven. Zet jezelf op de voorgrond van deze reis en kies voor de toekomst die je wenst.

Lijnsegment

Meer kennis op doen?

Wil je jezelf verreiken met meer kennis, inzichten en tips?
Vergeet dan niet een kijkje te nemen op de blog pagina en je aan te sluiten bij mijn Instagram zwangerschapscursussen.speak.

Zij gingen je voor

5/5

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Tevreden klant

5/5

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Tevreden klant

5/5

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Tevreden klant