Alles over

Aanbod

Lijnsegment

Gefeliciteerd!
Het unieke aanbod van s'peakcoaching

Ontdek een sprankelend nieuw hoofdstuk van je leven! Gefeliciteerd, je bent zwanger! Een adembenemend avontuur vol unieke ervaringen en bijzondere momenten wacht op je. 

Het is normaal om een vloed aan vragen te hebben – elke zwangerschap is een onontgonnen pad vol mysterie en wonderen. Bij speakcoaching bied ik je niet alleen antwoorden, maar ook de tools om uitdaging met zelfvertrouwen tegemoet te treden.

Verwelkom de toekomstige mama in jezelf met open armen. Met de unieke zwangerschapscursussen transformeer je van een zelfbewuste vrouw naar een zelfverzekerde, sterke moeder. Wees klaar om jouw bevalling en het vierde trimester vol vertrouwen en sereniteit te omarmen.

Met speakcoaching wordt jouw reis naar het moederschap geen enge onbekende, maar een fascinerend avontuur waar je met vreugde en vertrouwen instapt. Kies voor een zwangerschap vol ontspanning en zelfvertrouwen. Je verdient niets minder dan het beste op deze bijzondere reis. Begin vandaag nog aan je transformatie!

Wil je ook graag dagelijkse inspiratie? Neem dan een kijkje op zwangerschapscursussen.speak op Instagram.

aanbod

S’PEAK Zwangerschapscoaching
Het unieke aanbod direct beschikbaar

Online zwangerschapscursus

Ga vol vertrouwen, zelfverzekerd, met regie en zonder angst je bevalproces in en kijk terug op een positieve bevalling. Sta volledig met jezelf en je kindje in contact en ga de samenwerking aan met je bevallingspartners. Een onbezorgde bevalling en vierde trimester dat is wat ik je gun. Waarin je keuzes maakt die bij jou passen.

E-book

Ontvang jouw gratis e-book met 7 tips voor een ontspannen bevalling.  Dit e-book is speciaal samengesteld om jou te ondersteunen en voor te bereiden op de bijzondere reis die je gaat maken. Het bevat praktische, gemakkelijk te volgen tips die je al tijdens de zwangerschap kan inzetten, zodat je elke fase met vertrouwen en rust tegemoet treedt.

Binnenkort beschikbaar bij S'PEAK Coaching

Korte zwangerschapscursus, je 4e trimester en terug naar het werk

essentials, webshop

Essentials

Ben je al verder in je zwangerschap en heb je minder tijd voor je voorbereiding of ben je al moeder? In deze online zwangerschapscursus krijg je alleen de essentials uit de zwangerschapscursus ‘van zelfbewuste vrouw naar zelfbewuste moeder’. 

vierde trimester

Vergeet je vierde trimester niet

Vaak bereiden we ons voor tot aan onze bevalling. Maar wist je dat de periode na de bevalling van net zo groot belang is om je op voor te bereiden. De periode van herstel en het wennen aan je nieuwe fase als moeder. In deze online zwangerschapscursus bereiden we je voor op je vierde trimester.

terug naar werk, webshop

Terug naar werk

Het moment is aangebroken: je zwangerschapsverlof loopt ten einde en de roep van je carrière klinkt weer. Je hebt een buitengewone transformatie doorgemaakt in de afgelopen maanden, van een zelfbewuste vrouw tot een zelfbewuste moeder. En nu sta je op het punt om een nieuwe reis te beginnen: de terugkeer naar je werk, een nieuwe fase in dit bijzonder avontuur van het leven. In deze online cursus bereiden we je voor op de terugkeer naar het werk.

Lijnsegment
BRAINS methode

Korte masterclass over HET hulpmiddel bij het maken van keuzes

*met leuke kortingscode