AANBOD

S’PEAK coaching heeft een divers aanbod op het gebied van indoor/ outdoor en online coaching en begeleiding tijdens jouw verandering of transitie. Met dit aanbod geef ik je de mogelijkheid om datgene te kiezen, dat op dit moment het best bij jou past. Aanvullend op de coaching zijn assessments mogelijk.

INDOOR/ OUTDOOR EN ONLINE AANBOD

Bij de indoor coaching heb je de mogelijkheid om face-to-face coachsessies te volgen tijdens de 1:1 coaching. Daarnaast kan leren ook plaatsvinden zonder dat wij elkaar face-to-face ontmoeten, maar op een tijd en plaats die voor jou uitkomt via de online coaching.

Tijdens de outdoor coaching bied ik de mogelijkheid om met mij door het Nationaal Park De Hollandse Biesbosch op onderzoek te gaan.

GEDRAG EN DRIJFVEREN ASSESSMENTS

Naast het indoor, outdoor en online aanbod is het mogelijk een verdieping aan te brengen op de 1:1 coaching. Met het assessment Gedrag (DISC) en Drijfveren (12 driving forces) gaan wij dieper in op de verschillende domeinen waar een mens uit bestaat. Ons ‘Zelf’ is complex en opgebouwd uit meerdere facetten. Verschillende vormen van kennis helpen jou, jezelf te begrijpen.

Daarom is het mogelijk de gedrag en drijfveren als extra tool in te zetten tijdens de coaching. Deze tool is een assessment dat meer inzicht en kennis geeft over jouw manier van denken en doen. Het geeft inzicht in wat je werkelijk drijft en welk gedrag je vertoont. Dit geeft je onder andere inzicht in de omgang met je eigen emoties en die van anderen. Deze coachtool kan ingezet worden tijdens de coaching of als teamanalyses en teamsessies.

de verschillende gedrag en drijfveren kleuren in de assessments

CONTACT

Ben jij naar aanleiding van deze inspiratie pagina nieuwsgierig geworden naar een coachingstraject bij S’PEAK coaching? Neem dan contact met mij op voor de mogelijkheden.

Wil jij meer inspiratie volg mij ook eens op mijn instagram of pinterest account.