Alles over

Bonussen

Lijnsegment

De bonussen
van experts!

Speciaal voor jou ben ik de samenwerking aangegaan met andere experts. Zodat jij nog meer toegevoegde waarde krijgt tijdens je zwangerschap ter voorbereiding op je bevalling en vierde trimester.

aanbod

Dena is moeder van twee kinderen, een yogini en oprichter van Moeders Alchemist. Via dit bedrijf is ze er voor de moeders in hun kraamfase. Haar passie voor postpartum herstel uit zich via het capsuleren van de placenta. Het capsuleren van de placenta is een oude praktijk uit de Traditionele Chinese Geneeskunde. Het helpt de moeder om fysiek, mentaal en emotioneel sneller te genezen.

Via Moeders Alchemist helpt Dena de nieuwe moeders in hun kraamfase. En haalt zo de postpartum tradities weer naar voren in het Westen. Het bewust benutten van de placenta en de manier waarop ermee wordt omgegaan geeft een positieve golf aan de moeder en de baby. Zo vormen we een mooie basis voor een mooier samenleving.

Ter waarde van €40,-

Goed herstellen na de bevalling

Als orthomoleculair KPNI therapeut bied ik een mooie bonus aan die zich richt op de optimale ondersteuning van vrouwen tijdens het herstel na de bevalling (vierde trimester). In mijn bonus voorzie ik je van waardevolle inzichten en advies over voeding, suppletie en het optimaliseren van het herstelproces. Daarnaast deel ik ook kennis over voeding, hechting en mogelijke klachten specifiek voor de baby. Ook geef ik kort tips en trics ter voorbereiding op de zwangerschap en tijdens de zwangerschap, eventueel voor een toekomstige zwangerschap 😉

De juiste begeleiding en ondersteuning na de bevalling kunnen aanzienlijke voordelen bieden. Door de focus op voedingsstoffen en suppletie die het herstel optimaliseren, krijg je sneller energie terug en je algehele welzijn verbeteren. Op deze manier zorgen we ervoor dat je vol vertrouwen kunt genieten van de bijzondere tijd na de geboorte van je kindje, terwijl je jezelf optimaal ondersteunt op het gebied van gezondheid en welzijn!

Ter waarde van €77,-

Hi, we gaan tijdens mijn masterclass een zwangerschapsyoga doen met fijne bewegingen, dans en houdingen. Waarbij je jouw lichaam soepel maakt en ruimte geeft aan je baby die hij/zij nodig heeft. Het is een optimale voorbereiding op de bevalling.

Yoga tijdens de zwangerschap bevordert het vertrouwen in je eigen lichaam. Je leert hoe je kunt ontspannen bij pijn in plaats van te verkrampen. Yoga leert je luisteren naar je lichaam en dat is precies wat je nodig hebt in jouw zwangerschap en tijdens de bevalling. Helpt bij rug- en bekkenklachten, je slaapt beter en het geeft je meer energie. Bovendien zorgt een rustige/kalme buikademhaling ervoor dat je zenuwstelsel kalmeert en je blij en ontspannen jouw zwangerschap doorkomt. Ook gaan we een mooie visualisatie en meditatie doen waarbij je contact kunt maken met je kindje in je buik.

Ter waarde van €77,-

Lijnsegment

Mijn naam is Lisette eigenaresse van Proud Belly en super leuk dat ik jou een bonus mag aanbieden, omdat jij gaat starten met de online zwangerschapscursus van Daphne bij speakcoaching. Een zwangerschap is niet vanzelfsprekend en gaat niet iedereen even makkelijk af. Negen maanden is jouw lichaam aan het veranderen en hard aan het werk om een nieuw mensje leven te geven. Die maanden gaan vaak toch sneller dan je denkt en voor je het weet is jouw buik verdwenen en ga je stiekem je buik ook wel een beetje missen. 

Elke zwangere buik is anders, elk lichaam is anders en verdient het om op een mooie manier te laten vastleggen. Met Proud Belly leg ik met veel liefde en plezier jouw zwangerschap vast in een stukje kunst in een mooi 3D zwangerschapsbeeldje of in een mooi elegant en tijdloos portret.

Ter waarde van 5% korting

Toen ik in aanraking kwam met Thaise zwangerschapsmassage wist ik direct dat dit het was dat ik gemist had tijdens mijn zwangerschappen. Head over heels dook ik erin, vastbesloten om meer bekendheid te geven aan deze fantastische manier om gezond zwanger te zijn en te blijven. Ik masseerde in mijn eigen praktijk tientallen zwangere vrouwen en mocht vele stellen leren hoe ze de basics zelf thuis konden toepassen.

Steeds weer stond ik versteld van de resultaten: de zwangere vrouwen voelden zich fitter, hadden minder zwangerschapsklachten en hun partners voelden zich vele malen meer betrokken bij de zwangerschap dan voorheen. Alle kennis bundel ik nu in een online cursus: In 3 stappen ontspannen zwanger. De volledige cursus komt pas in september online, maar jullie krijgen nu alvast deze 3 massagetechnieken cadeau!

Ter waarde van €42,50

Ik ben Mariska en ik help vrouwen die gewend zijn om regelmatig te sporten om pijnvrij te kunnen blijven sporten tijdens de zwangerschap en na de zwangerschap aan een krachtig herstel.

In deze bonus training geef ik je een kijkje in mijn PowerMama Online trainingen. Samen gaan we door een hele training heen. Ik leg je de oefeningen uit en ik leg uit waar je op moet letten (rode vlaggen). Je kan de training thuis doen of in je eigen sportschool. De training bevat alleen krachttraining met de focus op je ademhaling, core, bekkenbodem en houding. Mijn trainingsschema’s zijn altijd gericht op de lange termijn. Jouw gezondheid en veiligheid tijdens het sporten staan altijd voorop. De training is geschikt voor tijdens je gehele zwangerschap én voor ieder niveau. Heel veel plezier!

Ter waarde van €50,-

Masterclass 'Hoe ervaart een baby zijn of haar geboorte'

Hi! Mijn naam is Marleen van Praktijk Marleen en samen met Paul heb ik de twee allerleukste dochters.

Ik heb voor jou een masterclass gemaakt over hoe jouw baby zijn of haar geboorte ervaart. Super toffe informatie als je het mij vraagt maarrrr… eerst even wat over mijzelf. 

Toen ik zelf moeder werd in 2020 werd ik verrast door wat het moederschap met je doet. Midden in Corona tijd met een onrustige baby met reflux was op z’n zachts gezegd uitdagend en heeft me veel wijze lessen gebracht. Echt niet altijd leuk, wel waardevol! Ik ben meer naar mijn gevoel gaan luisteren en deze zei mij dat de geboorte een enorme impact heeft gehad op mijn dochter. 

Maar ja, ik kreeg vooral te horen dat ik ervan moest genieten en dat m’n kindje toch gezond was. De tweede bevalling was het tegenover gestelde; een hele fijne start 💖. Maar ook daar bleef het natuurlijk zoeken hoe je je kindje nu goed kan begrijpen. Mijn missie om moeders te helpen in die oh zo bijzondere, pittige transitie naar het moederschap is door mijn zwangerschappen en bevallingen helemaal aangezet. 

Ik ben me gaan verdiepen in welke impact zwangerschap en geboorte op ons hebben en dit is dus echt enorm! Er vielen zoveel kwartjes toen ik hierover leerde. Samen met geboortepsychologie bied ik ook NEI consulten aan (evt. i.c.m. familie opstellingen). Ik durf met zekerheid te zeggen dat het de moeite waard is bij de start van jouzelf of jouw kindje stil te staan. Want daar worden de eerste en allerbelangrijkste overtuigingen al vastgelegd!

Ter waarde van €50,-

aanbod

GRATIS €300,- BONUSSEN

Online zwangerschapscursus

van zelfbewuste vrouw naar zelfbewuste moeder.
137
77
99
  • €300 euro aan bonussen van experts
  • Directe toegang en overal online beschikbaar
  • Een transformatie voor de rest van je leven
  • Unieke aandacht voor je vierde trimester
Populair

Zij gingen je voor

5/5

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Tevreden klant

5/5

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Tevreden klant

5/5

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Tevreden klant