INDIVIDUELE BEGELEIDING

Waarschijnlijk ben je op zoek naar individuele begeleiding. Wat leuk dat je mijn site bezoekt!

Tijdens de individuele begeleidingstrajecten gaan wij aan de slag met jouw verhaal, jouw groei en ontwikkeling, jouw verandering/ transitie in het leven en jouw uitdagingen.

De sessies vinden plaats in een omgeving waarbij jij even los bent van de gebruikelijke prikkels en volledig de aandacht kan hebben op jezelf.

PAKKETMOGELIJKHEDEN

PAKKET 1

4 SESSIES

€ 480,-

Gratis oriënterend gesprek*

4 sessies

60 minuten

Face to Face / Online

PAKKET 2

6 SESSIES

€ 680,-

Gratis oriënterend gesprek*

6 sessies

60 minuten

Face to Face / Online

Whatsapp support tussen sessies

PAKKET 3

8 SESSIES

€ 840,-

Gratis oriënterend gesprek*

8 sessies

60 minuten

Face to Face / Online

Whatsapp support tussen sessies

Follow up call na een maand

*Oriënterend gesprek is gratis op het moment dat je kiest voor een pakket. Kies je niet voor een pakket dan betaal je voor een eerste gesprek €120,-.

Vragen?

Stel ze gerust! daphne@speakcoaching.nl

INDIVIDUELE BEGELEIDING+ GEDRAG & DRIJFVEREN

Het is mogelijk om de individuele begeleiding die volledig gericht is op jouw verhaal te verdiepen door middel van de Gedrag en/ of Drijfveren. Met deze tool gaan we dieper in op de verschillende domeinen waar jij als mens uit bestaat. Ons ‘Zelf’ is complex en opgebouwd uit meerdere facetten. Verschillende vormen van kennis helpen jou om jezelf te begrijpen.

De gedragsanalyses geven je inzicht in zowel jouw natuurlijke gedragsstijl, als de stijl die jij laat zien als reactie op je omgeving. Dit middels het DISC-model van de Amerikaanse psycholoog William M. Marston. Op welke manier pak ik zaken aan? Hoe ga ik te werk? Wat is mijn communicatiestijl? Maar ook: hoe werkt dat eigenlijk bij een ander?

Aan de hand van de Drijfveren, (gebaseerd op het werk van Eduard Spranger) maken de Driving Forces Analyses het onzichtbare zichtbaar. Weten wat jij echt belangrijk vindt? Weten wat jou de kick geeft om zelf in beweging te komen? Vaak weet je het zelf niet eens. Weten waar we werkelijk voldoening uit putten, is de belangrijkste stap op weg naar “fluitend naar het werk”.

S’PEAK coaching werkt met de leading Gedrag en Drijfveren assessments van HRM profielen.

error

Mij blijven volgen? Dat kan, kies jouw optie :)

Follow by Email
Pinterest
LinkedIn
LinkedIn
Share
Instagram
WhatsApp