Alles over

Inschrijving

Lijnsegment

Bedankt!
voor je inschrijving

Ik vind het geweldig dat je ervoor kiest om op de hoogte te blijven van mijn nieuwsbrief ‘Van zelfbewuste vrouw naar zelfbewuste moeder’, of dat je je zelfs al hebt aangemeld voor één van mijn wachtlijsten voor de online zwangerschapscursussen. Jouw toewijding en enthousiasme voor deze bijzondere reis is een ware inspiratie!

Ik heb deze nieuwsbrief en cursussen met veel liefde en aandacht samengesteld, speciaal om jou de kennis, steun en het zelfvertrouwen te geven dat je nodig hebt tijdens deze transitie. Elke nieuwsbrief, elk stukje lesmateriaal, elke interactie is met jou in gedachten ontworpen, om jouw groei en welzijn te bevorderen.

Zodra de online zwangerschapscursussen beschikbaar zijn, zorg ik ervoor dat jij als een van de eersten geïnformeerd wordt. Ik begrijp hoe belangrijk deze cursussen voor je kunnen zijn en beloof je direct een e-mail te sturen met alle benodigde details zodra ze beschikbaar zijn.

In de tussentijd, als je graag wat dagelijkse inspiratie wil, nodig ik je uit om mij te volgen op Instagram. Hier deel ik regelmatig inzichten, inspirerende citaten, persoonlijke verhalen, en handige tips die je kunt toepassen in je dagelijks leven. Het is een prachtige manier om deel uit te maken van een ondersteunende gemeenschap van vrouwen die zich, net als jij, voorbereiden op deze spannende nieuwe fase van hun leven. 

Of neem alvast een kijkje op de blogpagina.

Bedankt voor jouw interesse en betrokkenheid. Ik kijk ernaar uit om je te begeleiden op je reis ‘Van zelfbewuste vrouw naar zelfbewuste moeder’. 

inschrijving