Alles over

Aanbod

Lijnsegment

Gefeliciteerd!
Het unieke aanbod van s'peakcoaching

Ontdek een sprankelend nieuw hoofdstuk van je leven! Gefeliciteerd, je bent zwanger! Een adembenemend avontuur vol unieke ervaringen en bijzondere momenten wacht op je. 

Het is normaal om een vloed aan vragen te hebben – elke zwangerschap is een onontgonnen pad vol mysterie en wonderen. Bij speakcoaching bied ik je niet alleen antwoorden, maar ook de tools om uitdaging met zelfvertrouwen tegemoet te treden.

Verwelkom de toekomstige mama in jezelf met open armen. Met de unieke zwangerschapscursussen transformeer je van een zelfbewuste vrouw naar een zelfverzekerde, sterke moeder. Wees klaar om jouw bevalling en het vierde trimester vol vertrouwen en sereniteit te omarmen.

Met speakcoaching wordt jouw reis naar het moederschap geen enge onbekende, maar een fascinerend avontuur waar je met vreugde en vertrouwen instapt. Kies voor een zwangerschap vol ontspanning en zelfvertrouwen. Je verdient niets minder dan het beste op deze bijzondere reis. Begin vandaag nog aan je transformatie!

Wil je ook graag dagelijkse inspiratie? Neem dan een kijkje op zwangerschapscursussen.speak op Instagram.

bonussen, hypnobirthing

S’PEAK Zwangerschapscoaching
Het unieke aanbod direct beschikbaar

Online zwangerschaps-cursus

Ga vol vertrouwen, zelfverzekerd, met regie en zonder angst je bevalproces in en kijk terug op een positieve bevalling. Sta volledig met jezelf en je kindje in contact en ga de samenwerking aan met je bevallingspartners. Een onbezorgde bevalling en vierde trimester dat is wat ik je gun. Waarin je keuzes maakt die bij jou passen.

Online cursus 'vergeet je vierde trimester niet'

De voorbereiding op het moederschap gaat verder dan alleen de voorbereiding op je bevalling. Vergeet je vierde trimester niet. Het vierde trimester kan net zo ontzagwekkend en ingrijpend zijn als de bevalling zelf, met zijn unieke reeks uitdagingen. 

Minicursus geboorteplan maken

Een geboorteplan is een essentieel instrument dat jou de controle geeft over jouw bevallingservaring. In de minicursus geven we je inspiratie met positieve en ontspannen geboorte verhalen. Deze verhalen inspireren niet alleen maar helpen ook om eventuele angsten te verminderen en vertrouwen op te bouwen in je bevallingsproces. We gaan aan de slag met het in kaart brengen van jouw persoonlijke voorkeuren, wensen en behoeften die een sterke basis vormen voor jouw geboorteplan. 

Voorbeeld geboorteplan

Een geboorteplan is een essentieel instrument dat jou de controle geeft over jouw bevallingservaring. Hier vind je een voorbeeld van wat er in een geboorteplan kan staan. Wil jij je eigen geboorteplan opstellen en meer verdieping aanbrengen, volg dan de minicursus geboorteplan maken.

E-book

Ontvang jouw gratis e-book met 7 tips voor een ontspannen bevalling. Dit e-book is speciaal samengesteld om jou te ondersteunen en voor te bereiden op de bijzondere reis die je gaat maken. Het bevat praktische, gemakkelijk te volgen tips die je al tijdens de zwangerschap kan inzetten, zodat je elke fase met vertrouwen en rust tegemoet treedt.

BRAINS poster

Het is een acroniem dat je helpt bij het nemen van beslissingen. Het herinnert je eraan welke vragen je jezelf moet stellen voordat je een beslissing neemt. Hier is waar de letters voor staan: B: Benefits, R: Risks, A: Alternatives, I: Intuition, N: Nothing, S: Smile. 

Individuele coaching

Wil jij tijdens je zwangerschap tot en met je vierde trimester, VIP begeleiding waarbij je vragen stelt, successen deelt of gewoon even wilt sparren dan kan dit door persoonlijke coaching.

Lijnsegment