Online programma

Vol vertrouwen zwanger en bevallen

Dat is wat ik jou gun! Je krijgt vertrouwen in je kindje, je lichaam en vertrouwen in je mind. Je weet wat jouw wensen zijn tijdens je zwangerschap, bevalling en vierde trimester en hoe je deze uitspreekt. Je ziet het helemaal voor je en gaat zonder angst je bevalling en kraamperiode in.

Gefeliciteerd! Je bent in verwachting!

Maar wat nu? 

Er komt veel op je af! Je lichaam verandert en de hormonen gieren door je lijf. Je wilt je voorbereiden op de komst van je kindje maar hier komt zoveel bij kijken. Alleen al de uitzetlijst die je aangereikt krijgt, is enorm.

Soms zie je door de bomen het bos niet meer en weet je niet waar je moet beginnen. En dan hebben we het nog niet eens over de bevalling zelf.

Help! 

Daar denk je liever nog niet aan want als je al die verhalen moet geloven dan kan dat wel wat worden. 

Toch knaagt er iets, je wilt je voorbereiden, maar hoe?

Met het online programma 'vol vertrouwen zwanger en bevallen' ben jij volledig voorbereid. Het programma bestaat uit:

7 modules: waarin je door middel van filmpjes, audio, templates en werkboeken je kunt voorbereiden op jouw bevalling.
Bonusmateriaal: met onderwerpen over de connectie met je kindje, bevalhoudingen, sporten, activiteiten tijdens de bevalling, bekkenbodemoefeningen, templates en meditaties

Jij gaat vol vertrouwen, ontspannen en zonder angst je bevalling tegemoet. Je hebt er zin in en kijkt er naar uit. Naderhand kijk je terug op een positieve bevalling en geniet je van een heerlijke en ontspannen vierde trimester.

‘Birth should be your greatest achievement, not your greatest fear’. - Marie Mongan

Vol vertrouwen zwanger en bevallen

Je leert je lichaam kennen door de verschillende fasen van de bevalling te herkennen. Je leert welke hormonen een rol spelen voor, tijdens en na je bevalling. Daarnaast leer je meer over de baarmoeder, weeën en bekkenbodem en weet je welke signalen kunnen duiden op een bevalling.

Je krijgt inzicht in jouw mindset met betrekking tot jouw bevalling. Waar komt deze mindset vandaan en hoe is deze van invloed op je lichaam. 

Je weet welke technieken in te zetten voor het opvangen van je weeën en om te ontspannen. Je hebt tools om je bevalling en vierde trimester te visualiseren. Jij weet exact hoe jij je bevalling voor je ziet en hoe je omgaat met onverwachtheden. Deze tools zet je de rest van je leven in.

Je leert hoe je je wensen duidelijk maakt en uitspreekt. Hoe je in control blijft over datgene waar je controle over hebt en hoe je samen kunt werken met je partner en zorgverleners.  

Ja! 

Dit wil ik!

Wat biedt het online programma

Schrijf jij je in voor het online programma 'vol vertrouwen zwanger en bevallen'? Dan heb jij direct toegang tot het volledige programma met 7 modules, werkboeken, bonusmateriaal, templates, video en audio. Je volgt het programma vanuit huis of onderweg op je computer, tablet, tv of telefoon. Volg het programma wanneer het jou uit komt zodat je optimaal voorbereidt bent op je bevalling. 

Volledige voorbereiding

Het programma geeft je alle informatie waar je naar opzoek bent voor de voorbereiding op je bevalling. Je leert je lichaam en mind kennen. Je leert je eigen positieve bevallingsverhaal te creëren. Je krijgt zicht op wat jij wilt. Je leert jezelf uit te spreken en samen te werken met je zorgverleners.

vol Vertrouwen, zelfverzekerd en positief

Na het volgen van het programma weet jij hoe jij je bevalling in gaat. Je bent zelfverzekerd, hebt vertrouwen in jezelf, je kindje en de zorgverleners om je heen. Je gaat zonder angst je bevalling in en ziet het al helemaal voor je. Je hebt er zin in en kijkt uit naar een positieve bevalling.

Tools en technieken voor de rest van je leven

Je krijgt tools en technieken die jou de mogelijkheid geven om in control te blijven tijdens je bevalling. Ze zorgen voor een ontspannen en relaxte bevalling. Het zijn tools die je de rest van je leven in kunt blijven zetten.

De Modules

7 modules die jou voorzien van kennis, inzichten, tools en technieken door middel van video, audio, werkboeken en templates.

1

Ik heb kennis van mijn lichaam

In deze module leer je de verschillende fasen van de bevalling herkennen, weet je welke hormonen een rol spelen voor, tijdens en na je bevalling, leer je meer over de baarmoeder, weeën en bekkenbodem en krijg je uitgelegd welke signalen kunnen duiden op een bevalling en waarom we spreken van sensaties.

2

Ik ben mij bewust van mijn mindset 

In deze module krijg je inzicht in jouw mindset met betrekking tot jouw bevalling. Waar deze mindset vandaan komt en hoe deze van invloed is op je lichaam. Alleen wanneer je duidelijkheid hebt over je mindset, kun je deze indien nodig aanpassen.

3

Ik creëer een positieve mindset

The art of doing nothing. Je lichaam samen met je kindje weten perfect hoe zij moeten bevallen. Niets en niemand weet het beter dan je instinct. Echter is het vaak de mind die het moeilijker maakt. Op het moment dat jij je mind vrij kan maken van gedachten kan je lichaam het overnemen. Een positieve mindset helpt je vertrouwen te hebben in jezelf, je lichaam en je kindje. Het ontspant je en zorgt ervoor dat je op een meer natuurlijke manier bevalt. Moeders die kalm zijn en vertrouwen hebben, boosten hun oxytocine en endorfine levels. Daarnaast helpt een positieve mindset je bij het accepteren en omgaan met onverwachte gebeurtenissen. Hoe je een positieve mindset creëert leer je in deze module.

4

Ik zorg voor mijzelf

We willen onze mind conditioneren naar een positieve bevalling waar je vol vertrouwen in gaat. Dit vraagt om oefenen, oefenen en nog eens oefenen met diverse technieken die je dagelijks inzet. Herhalen van de technieken zorgt voor nieuwe verbindingen in je brein. Daarnaast heeft een ontspannen brein een positief effect op een ontspannen lichaam. In deze module leer je verschillende technieken om te ontspannen. 

5

Ik creëer een positief bevallingsverhaal

Word je voor de eerste keer moeder dan weet je misschien niet waar je moet beginnen bij het creëren van een positief bevallingsverhaal. In deze module krijg je tips en oefeningen voor het creëren van je eigen bevallingsverhaal. Ze geven je inspiratie om te bedenken hoe jij jouw bevalling voor je ziet en wat je wensen zijn.

6

Ik heb de kracht om te spreken

BRAINS die ga je gebruiken tijdens je bevalproces. Je leert hoe je de methode BRAINS inzet tijdens je zwangerschap en bevalling. BRAINS staat voor: Benefits, Risks, Alternatives, Intuition, Nothing en Silence/Smile. Je gaat ze allemaal tegen komen en in deze module leer je hoe ze in te zetten.

7

Ik bereid mij voor op het 4e trimester

Tijdens de zwangerschap bereid jij je voor op de geboorte voor je kindje. Je leest misschien een aantal boeken, gaat op zwangerschapsyoga, je bespreekt de details van je bevalling met je hulpverleners, je let op je eten en je volgt dit online programma. Daarnaast denk je misschien al na over de naam van je kindje en over hoe je je kindje wilt gaan voeden, verzorgen en opvoeden. Echter stopt het vaak met voorbereiden bij deze onderwerpen. Maar dan, je bent bevallen. De eerste dagen heb je kraamhulp maar vervolgens ga je/jullie het zelf doen. Echter ben je na die paar dagen kraamhulp nog niet volledig hersteld of gewend aan deze nieuwe levensfase. Deze periode moet dan ook als iets aparts gezien worden ondanks dat deze minder zichtbaar is dan de zwangerschap. Deze module geeft je een eerste aanzet tot het voorbereiden op je vierde trimester. Met het online programma ´Vergeet je vierde trimester niet´ heb jij een volledige voorbereiding op je vierde trimester.

Ja! 

Dit gun ik mijzelf!

Bonus

8 bonussen krijg je er bij!

Met bovenstaande modules ben je al goed voorbereid op je bevalling. Graag geven we je nog een aantral extra tools in handen die je kunt inzetten tijdens je bevalling. Denk aan houdingen en activiteiten voor tijdens je bevalling, de samenwerking met je partner, oefeningen voor je bekkenbodem, de connectie met je kindje, informatie over spijsvertering en een lijst voor je ziekenhuistas. Allerlei handigheidjes waar je direct mee aan de slag kan. 8 bonussen waardoor jij nog beter voorbereidt bent op een ontspannen bevalling.

Ik ben als partner een support voor mijn vrouw

Naast dat het voor je partner enorm waardevol is om dit online programma samen met jou te volgen, is er ook een aparte module voor je partner. Hierin wordt je partner helemaal voorbereidt op de rol tijdens de bevalling en het vierde trimester.

Activiteiten, Houdingen, Oefeningen

In de bonus leer je welke activiteiten je tijdens de beginfase van je bevalling kan blijven doen. Welke bevalhoudingen je kunt aannemen en welke bekkenbodem oefeningen je kunt inzetten.

Extra informatie, formats

Je krijgt onder andere extra informatie over de connectie met je kindje in je buik. De werking van je spijsvertering en welke spullen je nodig hebt in je ziekenhuis tas.

Werkboek

Je krijgt alle opdrachten die je door het gehele online programma kunt maken in één overzicht.

Meditaties

Alle meditaties nog eens beluisteren? Dat kan! In de bonus vind je ze allemaal.

Positief bevallingsverhaal

Als laatst krijg je in de bonus een voorbeeld van een positief bevallingsverhaal ter inspiratie.

Waarom je voor S´PEAK coaching kiest

Bij S´PEAK coaching zijn wij gespecialiseerd in begeleiding tijdens transities. De transitie naar het ouderschap is één van de grootste transities die je je kunt voorstellen. Je wordt namelijk zowel mentaal en fysiek een nieuw mens. Na een transitie ga je niet meer terug naar het oude maar leer je je te bewegen in de nieuwe situatie. Voordat je in deze nieuwe situatie zit kan deze tussenfase voor onzekerheden en verwarring zorgen. Samen met de lichamelijke veranderingen maakt dat dit een grote transitie in je leven is.


Bij S´PEAK coaching hebben wij aandacht voor deze verandering. Wij hebben aandacht voor jouw lichamelijke en mentale proces. We vinden het belangrijk dat jij leert en ervaart hoe deze met elkaar in verbinding staan. Én hoe jij in verbinding staat met je kindje vanaf het moment dat je in verwachting bent.


We ondersteunen je en geven je begeleiding in hoe jij jezelf, je kindje en je partner beter leert kennen. Wat zijn jouw wensen en hoe kun je hier trouw aan blijven, zodat je goed voor jezelf zorgt. Én dus ook goed voor je kindje kunt zorgen.


Alleen jij weet wat goed is voor jou en je kindje!

Kies het pakket dat bij jou past

Ga vol vertrouwen, zelfverzekerd en zonder angst je bevalproces in en kijk terug op een positieve bevalling. Sta volledig met jezelf en je kindje in contact en ga de samenwerking aan met je bevallingspartners. Een onbezorgde bevalling dat is wat ik je gun. Het volgen van het online programma ´vol vertrouwen zwanger en bevallen´ kan op de volgende manier. 

Vol vertrouwen zwanger en bevallen

Pilot prijs


89,97


  • Vaak vergoed door de zorgverzekering
  • Voorbereiden vanuit je eigen omgeving
  • Plaats en tijd onafhankelijk
  • Eigen leeromgeving met video´s, audio, templates, opdrachten en een werkboek
  • Een leven lang toegang (zolang het online programma bestaat)
Vol vertrouwen zwanger, bevallen en vierde trimester 

Krijg toegang tot twee online programma's

129,97


  • Het volledige online programma 'vol vertrouwen zwanger en bevallen'
  • Het volledige online programma 'vergeet je vierde trimester niet'
  • Een leven lang toegang (zolang de online programma's bestaan)

Mijn missie

Is om jou de kennis en tools te bieden die: Je kracht en vertrouwen geven voor een relaxte en ontspannen zwangerschap. Een bevalling waar je zonder angst in gaat en relaxt blijft op het moment dat het totaal anders verloopt dan van te voren bedacht. Een vierde trimester die voorziet in jouw behoeften en wensen waarin jij volledig kan herstellen. Een ontspannen overgang naar het ouderschap.

Weet als eerst wanneer de volgende online programma's live gaan! Schrijf je nu in voor de wachtlijst!

>