test 1

In dit online programma neem ik je mee in jullie voorbereiding naar een positieve bevalling. Dit online programma heeft een holistische benadering waarin we ingaan op ademwerk, ontspanning, visualisatie, mindset ontwikkeling, lichamelijk bewustzijn en teamwork met je partner en hulpverleners. Na dit programma heb je vertrouwen in de bevalling en kies je mogelijkheden die bij je geboortewensen passen, waar je ook bevalt. De modules geven je kennis, inzichten en technieken om vol vertrouwen je zwangerschap en bevalling te beleven en er positief op terug te kijken. Daarnaast bied ik je divers bonusmateriaal bestaande uit templates, audio´s, oefeningen en handige lijstjes ter voorbereiding op je bevalling en het vierde trimester.


Ik ben Daphne, begeleidingskundige tijdens transities en moeder van een dochtertje. Omdat ik iedere moeder en partner een positieve bevalling gun waar je zonder angst en vol vertrouwen in gaat, heb ik dit online programma ontwikkeld. Als ervaringsdeskundige weet ik dat in verwachting zijn en bevallen een grootse prestatie is en een hele verandering voor je lichaam, je mind en je leven. Daarnaast verloopt de bevalling niet altijd zoals je van te voren had bedacht. Ik gun het jou en je partner om met een fijn gevoel de bevalling in te gaan en (weer op een positieve manier) op terug te kijken, ongeacht het verloop van de bevalling.De technieken die ik al jaren voor mijzelf inzet, zijn tijdens mijn zwangerschap en bevalling samengekomen. Tijdens deze transitie in mijn leven werd duidelijk waarom deze levenswijze zo enorm van pas komt, zeker tijdens grote gebeurtenissen. Wat je hier leert kun je dus voor de rest van je leven meenemen en inzetten.

De mindset en oefeningen hebben mij geholpen om relaxed te blijven tijdens mijn zwangerschap. En om zonder angst mijn bevalling in te gaan en te doorlopen. Of ik een bevalling heb gehad zoals ik van te voren had bedacht? Nee, totaal niet. Ik had een thuisbevalling in gedachten en het is een ziekenhuisbevalling geworden. Of ik een relatief ´makkelijke´ bevalling heb gehad? Ook zeker niet. Mijn bevalling wordt door hulpverleners als zwaar gezien. Ik heb dit niet zo ervaren en ik kijk terug op een positief bevallingsproces. Voorbereiding op het onverwachte was voor mij hierin zeer van belang.

Ben je er klaar voor?

Pen
>