EBOOK

PEAK MORNING

EEN GRATIS EBOOK OM JOUW OCHTEND ROUTINE TE STARTEN MET JOUW PERSOONLIJKE ONTWIKKELING

Ochtend routine, één van de manier voor mij om blijvend te leren en ontwikkelen. Dat is namelijk mijn passie. Door de jaren heen heb ik dan ook diverse boeken en artikelen gelezen. Maar verschillende routines uitgeprobeerd, waaronder een ochtend routine. Daarnaast heb ik opleidingen en cursussen gedaan die ten goede komen aan mijn eigen persoonlijke ontwikkeling. Als geregistreerd coach vind ik het prachtig om ook jou te helpen en ondersteunen in jouw persoonlijke ontwikkeling. Met dit ebook draag ik bij ontwikkelen van jouw ochtend routine.

Laatst las ik het boek “The Miracle Morning” van Hal Elrod, over hoe je meer impact kan hebben op je persoonlijke ontwikkeling door direct in je ochtend routine hier tijd voor vrij te maken. Ik ben hier mee gestart en ik dacht “dit ga ik niet voor mijzelf houden maar met jullie delen, in diverse vormen”, waaronder een ebook.

In dit gratis ebook leg ik uit hoe een miracle morning, of om in stijl te blijven met mijn eigen coach praktijk, peak morning er uit ziet. Welke tools ingezet worden en wat deze inhouden. Ook geef ik formats die je kunt gebruiken en invullen tijdens je peak morning.

WAT LEERT HET EBOOK JE

– Hoe een ochtend routine er uit ziet

– Hoe je tijd vrij maakt voor jouw persoonlijke ontwikkeling

– Welke tools je kunt inzetten en wat deze inhouden voor jouw persoonlijke ontwikkeling

– Hoe je je peak morning inricht

– Welke reflectie vragen jij jezelf kunt stellen om te groeien in jouw persoonlijke ontwikkeling

– 3 formats, voor het opstellen van je weekdoelen, het reflecteren op je weekdoelen en het reflecteren na een half jaar en een jaar

DIT WIL JIJ TOCH OOK?!

Vraag dan nu het ebook PEAK morning aan en ontvang al de tools en ondersteuning die jij nodig hebt om het beste uit jouw ochtend routine te halen en te werken aan jouw persoonlijke ontwikkeling.

Wil je alvast een voorproefje? Bekijk de formats hieronder.

error

Mij blijven volgen? Dat kan, kies jouw optie :)

Follow by Email
Pinterest
LinkedIn
LinkedIn
Share
Instagram
WhatsApp