INSPIRATIE

Op deze inspiratie pagina van S’PEAK coaching vind je regelmatig inspirerende content of links naar content. Je kunt dan denken aan; gedachten, quotes, teksten, boeken, foto’s en home workouts die jou net een ander perspectief kunnen bieden op het leven.

Inspiraties die je aanmoedigen om even te vertragen. Om stil te staan en de tijd te nemen om te reflecteren op wie je bent. Te reflecteren op hoe het met je gaat en hoe jij je voelt. En vanuit daar een volgende stap te zetten. Een volgende stap in gedachten. Maar ook het letterlijk in beweging komen door het volgen van de home workouts of het maken van een zelftest.

Ook vind je inspiratie op de thema’s introversie, hoogsensititeit, mindset, thuiswerken tijdens crisistijden en positieve psychologie. Content in de vorm van zelftesten, lijsten of werkboeken die jou inzicht geven in jezelf of in een ander. Zodat je meer perspectieven krijgt en het tot nu toe geleerde of hetgeen je ervaren hebt in een ander kader kunt plaatsen.

CONTACT

Ben jij naar aanleiding van deze inspiratie pagina nieuwsgierig geworden naar een coachingstraject bij S’PEAK coaching? Neem dan contact met mij op voor de mogelijkheden.

Wil jij meer inspiratie volg mij ook eens op mijn instagram of pinterest account.