BLOG

Een pagina vol met inspiratie voor jouw persoonlijke ontwikkeling. Dat vind je op deze inspiratie pagina van S’PEAK coaching. Je kunt dan denken aan blogs die jou net een ander perspectief bieden op het leven.

Inspiraties die je aanmoedigen om even te vertragen. Om stil te staan en de tijd te nemen om te reflecteren op wie je bent. Te reflecteren op hoe het met je gaat en hoe jij je voelt. En vanuit daar een volgende stap te zetten. Een volgende stap in gedachten. Maar ook het letterlijk in beweging komen door het volgen van de home workouts of het maken van een zelftest.

Ook vind je inspiratie op de thema’s gedrag en drijfveren, hoogsensititeit, mindset, thuiswerken in tijden van crisis en positieve psychologie. Content in de vorm van zelftesten, lijsten of werkboeken die jou inzicht geven in jezelf of in een ander. Zodat je meer perspectieven krijgt en het tot nu toe geleerde of hetgeen je ervaren hebt in een ander kader kunt plaatsen.

Wist je dat het zelfs mogelijk is om thuis te sporten? S’PEAK coaching heeft een reeks aan home workouts opgenomen die jou fit houden tijdens de lockdown. Ook bieden wij diverse fotokaarten om bij weg te dromen.

Vragen?

Neem contact op! daphne@speakcoaching.nl

Wil je meer inspiratie?

Volg mij op… Instagram

error

Mij blijven volgen? Dat kan, kies jouw optie :)

Follow by Email
Pinterest
LinkedIn
LinkedIn
Share
Instagram
WhatsApp