COACHING

Heb je al eens gedacht om contact op te nemen met iemand die een tijdje met je meeloopt, bijvoorbeeld een geregistreerde coach? Iemand die jou begeleidt tijdens een transitie in je leven of op een specifiek thema? Lees dan vooral verder om te zien of je met mij de samenwerking aan wilt gaan.

Herken jij één of meerdere van de volgende situaties? Je voelt je door de hedendaagse werkelijkheid ontregelt. Je kunt je niet meer vasthouden aan het “normale”? En je ervaart allerlei gevoelens, waarvan je niet altijd weet hoe er mee om te gaan? Je staat aan de vooravond van een verandering in je leven. Of misschien zit je er al midden in. Of je ervaart dat wat de wereld van je vraagt niet meer voor jou werkt. Je bent jezelf wat kwijt geraakt en / of je voelt je niet meer gezien of gehoord, wat invloed heeft op je functioneren in je werk of privé. Misschien weet je al een tijdje dat je meer uit jezelf en het leven wilt halen maar weet je even niet hoe.

WIL JIJ

– Begeleid worden tijdens jouw verandering?

– Het leren verdragen van ontoereikendheid?

– Ondersteund worden bij het creëren van ademruimte?

– Een plek ervaren waar je tot rust en adem kunt komen, waar je mag zijn wie je bent?

– Nieuwe perspectieven en wegen ontdekken?

– Zicht krijgen op wat jou tijdens eerdere veranderingen heeft geholpen?

– Je krachten herontdekken en weer richting krijgen?

– Even vertragen in plaats van alleen maar door gaan?

– Ruimte krijgen, ervaren en voelen om te kunnen denken en je creativiteit aan te spreken voor jouw volgende stap?

– Een helpende hand om weer in beweging te komen?

– Je bewust worden van jouw mindset en de invloed dat deze heeft op jouw leven?

– Begeleiding in het creëren van een andere mindset?

TRANSITIE

Tijdens de coaching staat jouw verhaal centraal en loop ik als geregistreerd coach een stukje met je op. Samen onderzoeken wij de ruimte en creativiteit die ontstaat door de verandering in je leven – de ruimte waarin het oude er niet meer is of dreigt niet meer te zijn en het nieuwe nog niet in zicht is. Dit wordt ook wel de transitionele ruimte genoemd, die wij gezamenlijk ingaan. 

Met jouw verhaal geef je betekenis aan de gebeurtenissen in jouw leven en schep je orde in de chaos. Het geeft een beeld van jouw constructie van de werkelijkheid. Hierin zitten aanknopingspunten om te groeien en ontwikkelen als mens.

In een wereld vol verwachtingen, snelheid en veranderingen kom je regelmatig in een transitie waarin je het wellicht even niet meer weet. In deze fase kan het helpen om inzicht te krijgen in wat jou in eerdere veranderingen heeft geholpen. Door aandacht te hebben voor de verandering en inzicht te krijgen in wat dit met je doet ontstaat er ruimte voor andere perspectieven.

JOUW VERHAAL CENTRAAL

Samen onderzoeken wij jouw verhaal. Hoe ziet jouw berg er uit? Waar sta je en naar welke top verlang je? We gaan samen op zoek naar waar ruimte is om jou te helpen bij het bereiken van jouw top. We kijken naar de ervaringen die je hebt opgedaan en de successen die behaald zijn. Hierin zitten jouw krachten die je verder kunnen helpen. Daarbij betrekken we jouw context waarin jij je beweegt en nemen we de ruimte om even stil te staan en te reflecteren.

Vragen?

Stel ze gerust! daphne@speakcoaching.nl

SAMENWERKEN MET MIJ

Gaan wij samen aan de slag? Als geregistreerde coach in de transitionele ruimte gespecialiseerd in het begeleiden tijdens veranderingen ben ik van mening dat iedere persoon anders is. Ieder heeft zijn eigen krachten en kwaliteiten. Verwacht dan ook geen standaard van te voren vastgesteld stappenplan, een standaard aanpak of een quick fix. Het leven is niet in een standaard plan of aanpak te gieten, dat heb je wellicht al geprobeerd. Ook ga ik je niet vertellen hoe jij je leven kunt leiden, dit kan ik niet voor je bepalen en is niet aan mij.

Sterker nog, ik weet het ook niet allemaal. De wijsheid zit in jezelf. Maar door aandacht te hebben voor wat zich aandient in het hier en nu, jouw ervaringen en krachten inzichtelijk te maken, maar ook door ruimte te maken voor verschillende perspectieven, te reflecteren en af en toe eens in de spiegel te kijken zul je merken dat je stappen maakt. Door in contact te komen met jezelf, met je eigen wijsheid kun je keuzes maken die bij jou passen. Deze keuzes gaan jou helpen bij het bepalen van de peak (bergtop) en het bewandelen van jouw route. In deze sessies mag je zijn, zijn wie je bent zonder oordelen.

Door niet met vooraf opgestelde plannen te werken, ontstaat er ruimte om echt te luisteren, horen en voelen wat voor jou van belang is. De coaching wordt afgestemd op wat voor jou op dit moment helpend is. Hierbij werk ik op intuïtie en de kennis en kunde op het gebied van coaching. Daarnaast maak ik gebruik van diverse tools en technieken die helpen ruimte te creëren voor diversiteit, kwetsbaarheid, creativiteit en groei. Zodat jouw eigen krachtbronnen en wijsheden aangeboord worden.

KENNISMAKEN MET EEN GEREGISTREERDE COACH?

The journey of a thousand miles begins with a single step

Ben jij opzoek naar een geregistreerde coach? Laten we eens kennismaken tijdens een gratis oriënterend gesprek. Dan kijken we onder andere naar jouw verhaal en jouw verlangen. Ook onderzoeken we samen of het klikt, goed voelt en of ik de juiste persoon ben om de samenwerking mee aan te gaan.

COACHINGSMOGELIJKHEDEN

Om het traject zo veel mogelijk af te stemmen op wat op dit moment voor jou passend is zijn er verschillende mogelijkheden om de coaching vorm te geven.

error

Mij blijven volgen? Dat kan, kies jouw optie :)

Follow by Email
Pinterest
LinkedIn
LinkedIn
Share
Instagram
WhatsApp