ONLINE COACHING

Online coaching geeft een andere dimensie aan coaching. In de maatschappij van nu zijn wij hele dagen bezig met onze telefoon en/of computer. Deze zetten we op allerlei manieren in maar hoe vaak zet jij deze ook in om even stil te staan, te reflecteren en te schrijven over jezelf en je eigen ontwikkeling? Kijk eens naar je notitieblokje op je telefoon, hoe vol staat deze, of is deze nog helemaal leeg?

Tijdens de online sessies gaan wij op een andere wijze aan de slag met jouw coachtraject. Je schrijft je verhaal in plaats van dat je dit mondeling vertelt. Door te schrijven krijg je de gelegenheid om je eigen teksten te lezen en aan te passen waar wenselijk. Deze manier geeft direct een andere zienswijze op hetgeen je schrijft. Schrijf je dan alleen een verhaald dat je naar mij opstuurt en blijft het daar dan bij? Nee, absoluut niet! Jouw verhalen lees ik aandachtig en verrijk ik door het stellen van vragen. Vragen of opmerking die bij mij opkomen tijdens het lezen. Door deze verrijking kun jij op een andere manier naar je verhaal kijken en hier dieper op in gaan.

De online sessies geven je de ruimte om in je eigen tempo, in je eigen omgeving en in je eigen tijd aandacht te geven aan je eigen ontwikkeling. Ook wel, leren wanneer het jou het beste uitkomt. Het geeft je de ruimte en tijd om niet direct te reageren maar eerst te overdenken en te laten bezinken.

Vragen?

Stel ze gerust! daphne@speakcoaching.nl

PAKKETMOGELIJKHEDEN ONLINE COACHING

ONLINE-BUNDEL 1

€ 130,-

Gratis oriënterende mail/ telefonisch contact

4 mails

1 maand geldig

ONLINE-BUNDEL 2

€ 160,-

Gratis oriënterende mail/ telefonisch contact

6 mails

2 maanden geldig

ONLINE-BUNDEL 3

€ 190,-

Gratis oriënterende mail/ telefonisch contact

8 mails

4 maanden geldig

error

Mij blijven volgen? Dat kan, kies jouw optie :)

Follow by Email
Pinterest
LinkedIn
LinkedIn
Share
Instagram
WhatsApp