Daphne van Estrik

moeder, dochter, partner, geregistreerd begeleidingskundige en vooral mijzelf

In 1986 geboren in Nederland.
Sinds 2008 samen met mijn vriend.
In 2021 ouders geworden van een dochter. 

Ik heb een grote interesse in leren en ontwikkelen. Dit zie je terug in mijn werk als LVSC geregistreerd begeleidingskundige bij S'PEAK coaching en in mijn werk als HR business partner bij een jeugdzorgorganisatie.

Ik ben voorstander van een positieve mindset. Ik zie dan ook overal mogelijkheden en leermomenten, ook als het even anders verloopt dan verwacht of gehoopt.

Daarnaast vind ik mentaal en lichamelijk zorgen voor mijzelf belangrijk. Daarom vind je mij onder andere meerdere keren in de week in de sportschool, waar ik mij richt op krachttraining en yoga.

Reizen

Daar kun je mij voor wakker maken

Al jaren reis ik samen met mijn vriend de wereld rond. Onze favoriete landen zijn de USA, Canada en Nieuw Zeeland, waar we sinds een aantal jaar per camper door de wildernis toeren. En genieten van de diversiteit aan natuur.


Je vindt mij vooral in de bossen en op de bergen. Daar waar je soms letterlijk niet meer ziet waar je bent, geniet je volop van het uitzicht als je de bergtop hebt bereikt. Ook wel mijn metafoor voor het leven.

mindfull

Dagelijkse routine

Mediteren, visualiseren, journalen, affirmeren, lezen

Een aantal jaar geleden ben ik gestart met een dagelijkse routine. In deze routine heb ik aandacht voor onder andere meditatie, affirmatie en visualisatie. Tijdens mijn zwangerschap, bevalling en vierde trimester heb ik ervaren hoeveel impact deze tools en technieken hebben tijdens deze transities. Alles kwam volledig samen en ik heb de kracht ervaren van deze dagelijkse routine tijdens mijn bevalproces. 

S'PEAK Coaching

Registreerd begeleidingskundige

Mijn coaching helpt jou bij de transities in je leven. Een transitie is een periode waarin er iets is of gaat veranderen. Je weet dat het anders wordt, je weet wat je achter je laat, je weet alleen nog niet wat er komen gaat. Tegelijk biedt het kansen en mogelijkheden om er invulling aan te geven op een manier die bij jou past. 


Wat die manier is? Hoe je omgaat met de onzekerheden en onrust die je ervaart? En hoe je dichtbij jezelf blijft? Daar help ik jou bij!


Ik richt mij op de transities die je ervaart tijdens je zwangerschap, bevalling, vierde trimester en ouderschap.


Als geregistreerd begeleidingskundige is het mijn missie om jou de kennis en tools te bieden die:

  • Je kracht en vertrouwen geven voor een relaxte en ontspannen zwangerschap. 
  • Een bevallingervaring bieden waar je zonder angst in gaat. Waarvan je van te voren weet hoe je het in gedachten voor je ziet en waar je relaxt blijft op het moment dat het totaal anders verloopt. 
  • Voorzien in jouw behoeften en wensen waarin jij volledig kan herstellen, tijdens je vierde trimester.
  • Ondersteunen bij een ontspannen overgang naar het ouderschap.
>