Coaching

Jij wilt ten volle leven. Een leven ingericht naar jouw passies, wensen, verlangens, gevoelens, gevoeligheid en alles dat hier bij komt kijken. Je wilt keuzes maken die aansluiten bij het leven dat bij jou past, waar jij blij van wordt.

Jij wilt veranderen! Want veranderen dat doen we toch en hoe fijn is het dan om te veranderen door de bewuste keuzes die jij zelf hebt gemaakt. 

Verandering brengt ook onzekerheid en angst met zich mee. Nu weet je wat je hebt, of je hier nu tevreden of ontevreden over bent, het is bekent. Zodra je gaat veranderen kom je in een transitie. Een transitie waarin alles mogelijk is. Er ontstaat ruimte waarin het oude niet meer is en het nieuwe nog niet in zicht is. Je laat los wat je niet meer dient en staat open voor creatieve mogelijkheden zonder dat je weet wat dit je precies gaat brengen. 

The journey of a thousand miles begins with a single step

JOUW VERHAAL CENTRAAL

Met jouw verhaal geef je betekenis aan de gebeurtenissen in jouw leven en schep je orde in de chaos. Het geeft een beeld van jouw constructie van de werkelijkheid. Hierin zitten aanknopingspunten om te groeien en ontwikkelen als mens.

Door je bewust te zijn van je eigen gedachten, aannames, verleden, oordelen, angsten, en te voelen wat dit met je lichaam doet, krijg je meer inzicht in jezelf. Maar weet dat je veel meer bent dan alleen je gedachten. Je hebt ook zoveel kwaliteiten, kracht, gevoeligheden, drijfveren, flexibiliteit, levenslessen en veerkracht in je. 

Met aandacht kijken naar wie jij in zijn volledigheid bent. Dat is waar de trajecten van speakcoaching om draaien. Je krijgt inzicht in waar jij nu staat in het leven, hoe ver je al bent gekomen en wat jou helpt om de verandering aan te gaan.

We kijken naar de ervaringen die je hebt opgedaan en de successen die behaald zijn. Hierin zitten jouw krachten die je verder kunnen helpen. Daarbij betrekken we jouw context waarin jij je beweegt en nemen we de ruimte om even stil te staan en te reflecteren.

WAT LEVERT DE COACHING JOU OP

– Je leert jezelf nog beter kennen

– Je wordt je bewust van je eigen gedachten en de invloed die dit heeft op jouw mindset

– Je wordt je bewust van de invloeden van anderen op jouw gedachten en keuzes

– Je krijgt inzicht in jouw blokkades, aannames en gedachten

– Je wordt je bewust van de signalen die je lichaam je geeft

– Je leert signalen te herkennen en actie te ondernemen

– Je leert inzicht te krijgen in het leven dat passend is voor jou

– Je leert keuzes maken die passen bij jouw levensstijl

– Je leert nieuwe perspectieven en wegen ontdekken

– Je krijgt inzicht op wat jou tijdens eerdere veranderingen heeft geholpen

– Je herontdekt je krachten en krijgt weer richting

– Je leert vertragen in plaats van alleen maar door te gaan

Vragen?

Stel ze gerust! daphne@speakcoaching.nl

SAMENWERKEN MET MIJ

Gaan wij samen aan de slag? Als geregistreerd begeleidingskundige gespecialiseerd in het begeleiden tijdens veranderingen ben ik van mening dat iedere persoon anders is. Ieder heeft zijn eigen krachten en kwaliteiten en ik geloof in jouw vermogen tot leren en ontwikkelen. Verwacht geen standaard van te voren vastgesteld stappenplan, een standaard aanpak of een quick fix. Het leven is niet in een standaard plan of aanpak te gieten, dat heb je wellicht al geprobeerd. Ook ga ik je niet vertellen hoe jij je leven kunt leiden, dit kan ik niet voor je bepalen en is niet aan mij.

Sterker nog, ik weet het ook niet allemaal. De wijsheid zit in jezelf. Maar door aandacht te hebben voor wat zich aandient in het hier en nu, jouw ervaringen en krachten inzichtelijk te maken, maar ook door ruimte te maken voor verschillende perspectieven, te reflecteren en af en toe eens in de spiegel te kijken maak je stappen. Door in contact te komen met jezelf, met je eigen wijsheid maak je keuzes die bij jou passen. Deze keuzes helpen jou bij het bepalen van de peak (bergtop) en het bewandelen van jouw route. In deze sessies mag je zijn, zijn wie je bent zonder oordelen.

Door niet met vooraf opgestelde plannen te werken, ontstaat er ruimte om echt te luisteren, horen en voelen wat voor jou van belang is. De begeleiding wordt afgestemd op wat voor jou op dit moment helpend is. Hierbij werk ik op intuïtie en de kennis en kunde op het gebied van begeleiding. Daarnaast maak ik gebruik van diverse tools en technieken die helpen ruimte te creëren voor diversiteit, kwetsbaarheid, creativiteit en groei. Zodat jouw eigen krachtbronnen en wijsheden aangeboord worden.

BEGELEIDINGSMOGELIJKHEDEN

coaching

Coaching

Tijdens de coachtrajecten gaan wij aan de slag met jouw verhaal, jouw groei en ontwikkeling, jouw verandering in het leven en jouw uitdagingen.

Wandel coaching

De natuur heeft een magische kracht, die je tijdens het wandelen ervaart. Het buiten zijn brengt je in een andere flow, weg uit de hectische omgeving van alle dag.

Een wandeling in de natuur heeft een reflecterend effect en helpt je gedachten, gevoelens en ervaringen in een ander perspectief te zien.

disc

Coaching + Gedrag en Drijfveren

Met de Gedrag (DISC) en Drijfveren analyse gaan wij dieper in op de verschillende domeinen waar een mens uit bestaat. Ons ‘Zelf’ is complex en opgebouwd uit meerdere facetten. Daarom helpen verschillende vormen van kennis jou, jezelf te begrijpen.

PAKKETMOGELIJKHEDEN COACHING EN WANDELCOACHING

Pakket 1

€ 480,-

Gratis oriënterend gesprek*

4 sessies

60 minuten

Live/ Online

Pakket 2

€ 680,-

Gratis oriënteren gesprek*

6 sessies

60 minuten

Live/ Online

WhatsApp support tussen sessies

Pakket 3

€ 840,-

Gratis oriënteren gesprek*

6 sessies

60 minuten

Live/ Online

WhatsApp support tussen sessies

Follow-up call na maand

error

Mij blijven volgen? Dat kan, kies jouw optie :)

Follow by Email
Pinterest
LinkedIn
LinkedIn
Share
Instagram
WhatsApp