CONTACT

Wat leuk dat je mij gevonden hebt! Grote kans dat je op zoek bent naar een erkende coach die gericht is op HSP, Introversie of Transities in de regio Zuid Holland. Als geregistreerde en erkende coach ben ik werkzaam in de regio’s Zuid-Holland Zuid en Noord Brabant. Ik richt mij in mijn coaching op de thema’s hoogsensitiviteit, introversie en transities.

De coaching vindt op diverse binnen en buiten locaties plaats in de regio’s. Woon jij nu buiten de regio’s Zuid-Holland Zuid en Noord Brabant maar ben jij wel benieuwd naar een traject van een erkende coach of een traject gericht op hsp introversie of transities bij S’PEAK coaching? Schroom dan niet om dan ook contact met mij op te nemen, we kijken dan samen naar de mogelijkheden.

Daarnaast is het mogelijk om ook online een coach traject bij S’PEAK coaching te volgen.

Voor concrete vragen kun je mij het best bereiken via daphne@speakcoaching.nl.

Ik doe mijn best zo snel mogelijk maar uiterlijk binnen 2 werkdagen te reageren.

coach zuid holland zuid en noord brabant
nieuwsbrief contact

Wil je mij volgen via social media, dat kan ook via: Instagram, LinkedIn en Pinterest. Ook ben ik één van de kwaliteitscoaches van Coachfinder, een initiatief van Psychologie Magazine. Bekijk hier mijn persoonlijke Coachfinder-profiel. Daarnaast kun je mij ook vinden op vind-een-coach.nl via de volgende link www.vind-een-coach.nl.

Wil je op de hoogte blijven van nieuwsberichten/ blogs of overige informatie? Schrijf je dan in via de knop “OP DE HOOGTE, MAIL”.

Vanzelfsprekend ga ik zorgvuldig met je gegevens om.
Voor meer informatie bekijk de Privacy policy. Benieuwd naar de algemene voorwaarden van een coach traject? Deze lees je hier.

error

Mij blijven volgen? Dat kan, kies jouw optie :)

Follow by Email
Pinterest
LinkedIn
LinkedIn
Share
Instagram
WhatsApp