Alles over

Bonussen vierde trimester

Lijnsegment

De bonussen
van experts!

Speciaal voor jou ben ik de samenwerking aangegaan met andere experts. Zodat jij nog meer toegevoegde waarde krijgt tijdens je zwangerschap ter voorbereiding op je bevalling en vierde trimester.

bonussen vierde trimester
Lijnsegment
bonussen

DENA - MOEDERS ALCHEMIST

Dena is moeder van twee kinderen, een yogini en oprichter van Moeders Alchemist. Via dit bedrijf is ze er voor de moeders in hun kraamfase. Haar passie voor postpartum herstel uit zich via het capsuleren van de placenta. Het capsuleren van de placenta is een oude praktijk uit de Traditionele Chinese Geneeskunde. Het helpt de moeder om fysiek, mentaal en emotioneel sneller te genezen.

Via Moeders Alchemist helpt Dena de nieuwe moeders in hun kraamfase. En haalt zo de postpartum tradities weer naar voren in het Westen. Het bewust benutten van de placenta en de manier waarop ermee wordt omgegaan geeft een positieve golf aan de moeder en de baby. Zo vormen we een mooie basis voor een mooier samenleving.

Ter waarde van €40,-

JESSICA - ORTHOMOLECULAIR KPNI THERAPEUT

Goed herstellen na de bevalling

Als orthomoleculair KPNI therapeut bied ik een mooie bonus aan die zich richt op de optimale ondersteuning van vrouwen tijdens het herstel na de bevalling (vierde trimester). In mijn bonus voorzie ik je van waardevolle inzichten en advies over voeding, suppletie en het optimaliseren van het herstelproces. Daarnaast deel ik ook kennis over voeding, hechting en mogelijke klachten specifiek voor de baby. Ook geef ik kort tips en trics ter voorbereiding op de zwangerschap en tijdens de zwangerschap, eventueel voor een toekomstige zwangerschap 😉

De juiste begeleiding en ondersteuning na de bevalling kunnen aanzienlijke voordelen bieden. Door de focus op voedingsstoffen en suppletie die het herstel optimaliseren, krijg je sneller energie terug en je algehele welzijn verbeteren. Op deze manier zorgen we ervoor dat je vol vertrouwen kunt genieten van de bijzondere tijd na de geboorte van je kindje, terwijl je jezelf optimaal ondersteunt op het gebied van gezondheid en welzijn!

Ter waarde van €77,-

bonussen
Masterclass 'Hoe ervaart een baby zijn of haar geboorte'

PRAKTIJK MARLEEN - MASTERCLASS 'HOE ERVAART EEN BABY ZIJN OF HAAR GEBOORTE'

Hi! Mijn naam is Marleen van Praktijk Marleen en samen met Paul heb ik de twee allerleukste dochters.

Ik heb voor jou een masterclass gemaakt over hoe jouw baby zijn of haar geboorte ervaart. Super toffe informatie als je het mij vraagt maarrrr… eerst even wat over mijzelf. 

Toen ik zelf moeder werd in 2020 werd ik verrast door wat het moederschap met je doet. Midden in Corona tijd met een onrustige baby met reflux was op z’n zachts gezegd uitdagend en heeft me veel wijze lessen gebracht. Echt niet altijd leuk, wel waardevol! Ik ben meer naar mijn gevoel gaan luisteren en deze zei mij dat de geboorte een enorme impact heeft gehad op mijn dochter. 

Maar ja, ik kreeg vooral te horen dat ik ervan moest genieten en dat m’n kindje toch gezond was. De tweede bevalling was het tegenover gestelde; een hele fijne start 💖. Maar ook daar bleef het natuurlijk zoeken hoe je je kindje nu goed kan begrijpen. Mijn missie om moeders te helpen in die oh zo bijzondere, pittige transitie naar het moederschap is door mijn zwangerschappen en bevallingen helemaal aangezet. 

Ik ben me gaan verdiepen in welke impact zwangerschap en geboorte op ons hebben en dit is dus echt enorm! Er vielen zoveel kwartjes toen ik hierover leerde. Samen met geboortepsychologie bied ik ook NEI consulten aan (evt. i.c.m. familie opstellingen). Ik durf met zekerheid te zeggen dat het de moeite waard is bij de start van jouzelf of jouw kindje stil te staan. Want daar worden de eerste en allerbelangrijkste overtuigingen al vastgelegd!

Ter waarde van €50,-

bonussen vierde trimester

GRATIS €160,- BONUSSEN

Pre-order: Online cursus

vierde trimester
49
99
  • €160,- bonussen van experts
  • Directe toegang en overal online beschikbaar
  • Een transformatie voor de rest van je leven
Populair