zwangerschapscoach
S'PEAK Coaching

Vol vertrouwen zwanger zijn, bevallen, je vierde trimester ingaan en terug aan het werk.

Lijnsegment

Zwangerschapscoach en transitiecoach. Van zelfbewuste vrouw naar zelfbewuste moeder.

Ik gun jou een bevalling zonder angst mét regie en een positieve mindset. Tijdens je zwangerschap, bevalling en het vierde trimester ontdek je jouw diepste verlangens en leer je hoe je ze met overtuiging kunt uitspreken. Jij bent de regisseur van je eigen verhaal en weet precies wat je wilt! Met een heldere visie en onbevreesd enthousiasme stap je vol zelfvertrouwen je bevalling en kraamperiode tegemoet, en ben je goed voorbereid op je terugkeer naar het werk. 

Getekende buik

Het aanbod

Van zelfbewuste vrouw naar zelfbewuste moeder

De online zwangerschapscursus
Ga vol vertrouwenzelfverzekerd, met regie en zonder angst je bevalproces in, en kijk terug op een positieve bevalling. Sta volledig met jezelf en je kindje in contact en ga de samenwerking aan met je bevallingspartners. Een onbezorgde bevalling en vierde trimester, dat is wat ik je gun. Waarin je keuzes maakt die bij jou passen. 

7 tips ter voorbereiding op een ontspannen bevalling

Dit gratis e-book is speciaal samengesteld om jou te ondersteunen en voor te bereiden op de bijzondere reis die je gaat maken. Het bevat praktische, gemakkelijk te volgen tips die je al tijdens de zwangerschap kan inzetten, zodat je elke fase met vertrouwen en rust tegemoet treedt.

Masterclass BRAINS methode

De ene keer weet je direct wat voor jou de juiste keuze is, de andere keer heb je geen idee. Je wordt overvallen door twijfels of onzekerheid.
De BRAINS-methode helpt je een weloverwogen keuze te maken tijdens je zwangerschap, bevalling, vierde trimester en eigenlijk is het een tool die je altijd kunt inzetten. 

S’PEAK Zwangerschapscoach en transitiecoach Empowerment voor Aanstaande Moeders

Als zelfbewuste zwangere vrouw opent zich een compleet nieuwe wereld vol informatie en keuzes. Het kan overweldigend zijn, maar als transitiecoach help ik jou om vol zelfvertrouwen, met regie en een positieve mindset dit avontuur aan te gaan.

Ontdek de kracht van:

Bereik persoonlijke groei en versterk je zelfvertrouwen, ontwikkel een positieve mindset en veerkracht, en communiceer helder met je partner, zorgverleners, familie en vrienden. Leer technieken om in harmonie te komen met je veranderende lichaam en optimaal voor jezelf en je baby te zorgen. Ontvang praktische tips voor de bevalling, het vierde trimester en de terugkeer naar het werk, zodat je de overgang naar het moederschap soepel en vreugdevol maakt.

Kies jij voor een coach die jou begeleid naar een ontspannen, relaxte en zelfverzekerde zwangerschapsperiode waar je met trots en positiviteit op terugkijkt? 

Uniek bij S'PEAK Coaching

het vierde trimester

Hoe zou het zijn als jij voorbereid bent op je vierde trimester. Dat jij nagedacht hebt over de eerste ‘gouden uren’ na de bevalling. Dat je weet wat je wil met de navelstreng, je placenta en skin-to-skin tijd. Maar ook dat je in de eerste weken na je bevalling volledig kunt ontspannen, er voor je gezorgd wordt en jij kunt herstellen van deze prachtige ervaring. Dat jij na de periode van kraamzorg weet wat goed is voor jou. Dat jij tijdens je vierde trimester gebruik maakt van je BRAINS. Je een plan hebt voor je herstel en je deze gedeeld hebt. Je in balans bent met wat er in je lichaam gebeurt in combinatie met je mind en je omgeving. Kortom dat er naast de aandacht voor je prachtige kindje ook aandacht is voor jouw vierde trimester.

Ontdek

De voorbereiding op je vierde trimester helpt je herstel te bevorderen en een veerkrachtige mindset te ontwikkelen. Ook ervaar je een betere ondersteuning van je partner en krijg je meer zicht op de nieuwe balans in je leven.

Lijnsegment

Aanpak

Door lichaamsbewustzijn, mindset en communicatie te combineren ben je optimaal voorbereid op een positieve bevalling. Je verdiept je in de fysiologie van je lichaam, inclusief hormonen, weeën en de bekkenbodem, zodat je de verschillende fasen van de bevalling herkent en begrijpt.

Daarnaast werk je aan het ontwikkelen van een krachtige, positieve mindset en het ontdekken van de oorsprong en invloed ervan op je lichaam. Je leert effectief communiceren met zorgverleners en elkaar zodat je in staat bent om je wensen duidelijk uit te spreken en samen te werken tijdens deze bijzondere tijd.

Over Daphne

Ik ben Daphne, jouw zwangerschaps- en transitiecoach gespecialiseerd in transities. Ik begeleid je van zelfbewuste vrouw naar zelfverzekerde moeder met behulp van mijn unieke online zwangerschapscursussen. Het zwangerschaps- en bevallingsproces is een van de meest ingrijpende transities die je kunt ervaren.
zwangerschapscoach

Zij gingen je voor

5/5

Wat een fijne cursus! Een ideale cursus voor zwangere vrouwen die zich persoonlijk willen ontwikkelen, nieuwe dingen willen leren of toch wat angstig zijn voor deze nieuwe fase in hun leven.

Asta

5/5

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Tevreden klant

5/5

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Tevreden klant

BRAINS methode

Korte masterclass over HET hulpmiddel bij het maken van keuzes

*met leuke kortingscode